5 essentielle råd til fusion og opkøb

En lang række studier viser, at 60-90 % af fusioner og opkøb ikke lykkes med at realisere de forventede synergier. Ofte skyldes det, at man ikke lykkes med at integrere de to virksomheder, fordi ledelsen ikke formår at skabe den fornødne fælles kultur, som sikrer effektivitet, trivsel og fokus på fælles mål. Vi giver dig 5 essentielle råd, så din fusion eller opkøb ikke ender som mange af de andre.

6 råd til at få virksomhedens formål til at skabe værdi for forretningen

”Purpose”, ”why” – eller på godt dansk: Virksomhedens formål. Mange virksomheder i dag har defineret et, men det er langt sværere at få det relateret til hverdagens strategiske beslutninger og handlinger. Det antyder en rundspørge blandt 35 mellemstore og store danske virksomheder. I denne artikel får du en række gode råd til aktivering af din virksomheds formål.

Udviklingen af næste generation i familieejerskabet

Udviklingen af næste generation til at overtage familievirksomheden kan være en kompleks størrelse for både familie og familiekontor; hvornår starter udviklingen? Skal den foregå individuelt eller i fællesskab? Hvad skal afklares, inden næste generation bliver involveret? Det forsøger vi at svare på her.

Ledelsesdrevet fusion – langsigtet værdi i fusion og opkøb

Alle forandringer kræver en stærk ledelse, og en fusion er alle forandringers moder. Derfor har vi lavet dette magasin med temaet “Ledelsesdrevet fusion”. Her får du både cases og rådgivning, som alle beskæftiger sig med, hvordan planlægning, ledelse og kultur bidrager til mere langsigtet værdiskabelse i fusion og opkøb.

Vil du høre mere om, hvad der rører sig i H&B?