Selvledelse kræver ledelse – sådan skaber du de optimale rammer

I en tid med usikkerhed og digital ledelse fra distancen er medarbejdere langt mere selvledende end normalt – og som leder kan man ikke i samme grad følge med i, hvordan medarbejderne trives. Dette stiller store krav til medarbejderen om at balancere arbejde og fritid. Og endnu større krav til dig som leder, for det er dit ansvar at skabe de bedst mulige rammer for et effektivt arbejdsliv i hjemmet.

Smagsprøve: Hvem har taget min kaffe?

Tomas Lykkes nye bog ”Hvem har taget min kaffe?” er en letlæselig diskussionsbog ment til at provokere og inspirere virksomheder i deres arbejde med at forbedre kundeoplevelser på teamniveau. Har du ikke allerede sikret dig et eksemplar, er her en oplagt mulighed for at læse dig varm på bogen. Vi håber, du vil nyde første kapitel.

Syv trin til at komme gennem Corona-krisen

Coronavirus er gået fra at være en kinesisk udfordring, som påvirkede verdens supply chains til at være noget, som rammer den globale økonomi med et kølleslag. Derfor er der mere end nogensinde før brug for at holde fokus på at skabe værdi. Vi har samlet vores viden fra tidligere kriser og erfaring fra vores tætte kontakt med toppen af dansk erhvervsliv. Her er syv trin til dig som topleder.

Verden stopper ikke – hold hjulene i gang med virtuelle workshops

Hele verden er ramt af corona-pandemien, og konsekvenserne er store for både individer, familier, erhvervslivet og samfundet som helhed. Mange virksomheder har besluttet, at deres medarbejdere skal arbejde hjemmefra. Situationen er uvant, og risikoen for at virksomhedernes udvikling går i stå er stor, hvis digitale hjælperedskaber ikke omfavnes.

Succes med virtuelle møder

WAY OF WORKING | Den nuværende alvorlige situation med corona-virus udfordrer mange virksomheder i deres arbejdsformer. Vi har i dag oplevet, at fysiske workshops og møder er blevet ændret til digitale møder med helt op til 30 deltagere. Mange virksomheder vil gerne undgå, at møder aflyses eller udskydes, hvis de i stedet kan afvikles på andre måder. Vi vedlægger en kort guide til, hvordan man kan arbejde effektivt sammen på distancen. Hvis det kan have værdi for jer, deltager vi gerne i et møde, hvor vi inspirerer om digitale samarbejdsmuligheder.

Hvem har taget min kaffe?

Når hverken medarbejdere eller ledelse mister kunden af syne, er grobunden for en kundeorienteret forretning skabt. Det handler denne lille bog om, som er skrevet af Tomas Lykke, partner og ekspert inden for kundeorientering. Bogen præsenterer dig for et enkelt og relaterbart univers – kaffebaren ALBERTS. Den loyale medarbejder Benny er historiens fortæller, og gennem hans øjne får du inspiration og ideer til hvordan du og dine kolleger, ledere og medarbejdere i fællesskab kan arbejde med kundeorientering i jeres virksomhed.

Scenariebaseret strategi: Et strategisk værktøj til en uforudsigelig fremtid

Udviklingen er eksponentiel, uforudsigelig og ubarmhjertig. Tilsættes afgørende beslutninger om langsigtede investeringer, oplever mange topledere, at det strategiske arbejde er nærmest overvældende.
Ved at arbejde med scenariebaseret strategi kan udfordringen med strategiske valg til en uforudsigelig fremtid gøres konkret og håndtérbar – og dermed udruste toplederen med en klarere strategisk ledestjerne.

Årsskrift 2020: Spænd sikkerhedsbæltet

Det amerikanske præsidentvalg er den helt afgørende begivenhed, som vil præge hele 2020. Donald Trump vil tage alle midler i brug for at undgå, at han bliver en parentes i historien. Handelskrigen med Kina vil formodentligt blive endeligt afsluttet, men afslutningen vil blot blive startskuddet til, at en ny front åbner – Europa. Den amerikanske infrastruktur er nedslidt, og der er endnu ikke igangsat forbedrende initiativer – noget som Donald Trump ellers tidligere har stillet i udsigt. Når forbedringerne bliver igangsat, vil det sætte yderligere gang i den amerikanske økonomi og dermed resten af verden.

Vil du høre mere om, hvad der rører sig i H&B?