Digital Executive Briefing

Torsdag den 11. juni 2020

Transformation er en del af dagligdagen i de fleste organisationer, men øget kompleksitet gør det sværere og sværere for virksomheder at få dem til at lykkes. Mirakelkuren er desværre ikke opfundet. I samarbejde med Nykredit ErhvervsBank inviterer vi danske direktører og mellemledere til en digital briefing, hvor vi sætter fokus på emnet (invitation er påkrævet).

Webinar: Fra strategi til handling

Onsdag den 24. juni 2020

Få indblik i de typiske faldgruber for strategieksekvering og tips til, hvordan man kan øge sandsynligheden for at lykkes med det, man som virksomhed sætter sig for.

Webinar: Succes med forandringsledelse

Onsdag den 17. juni 2020

Har du også fået tudet ørerne fulde af, at 7 ud af 10 forandringsprojekter fejler? Og er du interesseret i at få indblik i værktøjskassen, der kan ruste dig bedre til at drive forandringer i din organisation? Så tilmeld dig dette webinar i forandringsledelse.

Webinar: Bedst til kundeoplevelser

Onsdag den 3. juni 2020

Hvorfor er det så så svært at få sat kunderoplevelser i system? Hvorfor skyder vi os selv i foden ved ikke at sikre en ensartet, forventningsafstemt og god kundeoplevelse, hvor det er nemt at være medarbejder og nemt og lækkert at være kunde?

Undgå at strategien ender i skuffen

Er din strategi et ubeboet papirhus? Så er der måske revner i fundamentet. Et stærkt og tydeligt fundament er helt afgørende for, om strategien får et liv i organisationen, når det sidste punktum er sat. Det kræver, at man som virksomhed har en klar retning, som alle ledere og medarbejder forstår og køber ind på.

Spark gang i virksomhedens lokale samtaler om kundeoplevelser

Tomas Lykkes nye bog ”Hvem har taget min kaffe?” er en letlæselig diskussionsbog ment til at provokere og inspirere virksomheder i deres arbejde med kundeoplevelser på teamniveau. Her kan du se Tomas fortælle om bogen – og hvorfor det er så vigtigt, at den gode kundeoplevelse sidder i skabet, hver gang.

Skab lønsom vækst ved at handle på krisens forandringer

I halen af coronakrisen ser vi ind i en periode med recession. Recessioner er ikke ukendte for os, men ved hver recession står vi alligevel på ukendt land – for hvordan har verden forandret sig på den anden side? Recessioner har en række fællestræk, men de adskiller sig alligevel fra hinanden gennem de kriser, der skaber dem. Ved at forstå den pågældende krises forandringer kan man skabe lønsom vækst ud af krisen. Det kræver dog, at man stiller sig selv de rette spørgsmål.

Selvledelse kræver ledelse – sådan skaber du de optimale rammer

I en tid med usikkerhed og digital ledelse fra distancen er medarbejdere langt mere selvledende end normalt – og som leder kan man ikke i samme grad følge med i, hvordan medarbejderne trives. Dette stiller store krav til medarbejderen om at balancere arbejde og fritid. Og endnu større krav til dig som leder, for det er dit ansvar at skabe de bedst mulige rammer for et effektivt arbejdsliv i hjemmet.

Vil du høre mere om, hvad der rører sig i H&B?