Digitalisering

Undersøgelse: Er din kollega en robot?

Antallet af danske virksomheder, der aktivt arbejder med robotautomatisering (RPA), eksploderede i 2017 – især blandt top 500. Den danske robotrejse er dermed for alvor sat i gang, og de robotfriske virksomheder høster allerede gevinsterne.

Læs mere
Transformation

Forandringslederens håndbog

Bogen udfolder begrebet Inkluderingsledelse som handler om at lede en arbejdsplads hvor der er plads til alle mennesker, uanset køn, etnisk oprindelse, alder, seksuel overbevisning eller funktionshæmning.

Læs mere

Bestyrelsesudvikling hos Arla Foods

Bestyrelsen i Arla Foods repræsenterer mere end 7.000 ejere og har været igennem et program, der har skabt fælles forståelse af, hvad der skal til for at føre selskabets globale vision og strategi ud i livet.

Opdateret den 13.02.2018
Bestyrelsesudvikling hos Arla Foods

Vækststrategi for Aarhus Havn

Aarhus Havn har været igennem en proces, hvor de med bred involvering af medarbejderne har udviklet en vækststrategi, der både viser retningen for vækst og gør organisationen klar til fremtiden.

Opdateret den 12.02.2018

Kurser i robot-automatisering

Som et led i vores samarbejde tilbyder H&B og NOVARO fem RPA/RDA-kurser, der henvender sig til forskellige målgrupper – fra de helt nye RPA-brugere til erfarne projektledere og programmører. Kurserne har fokus på både teknik og transformation.

Opdateret den 11.02.2018

Undersøgelse: Er din kollega en robot?

Antallet af danske virksomheder, der aktivt arbejder med robotautomatisering (RPA), eksploderede i 2017 – især blandt top 500. Den danske robotrejse er dermed for alvor sat i gang, og de robotfriske virksomheder høster allerede gevinsterne.

Opdateret den 06.02.2018
Robotautomatisering i danske virksomheder

Årsskrift 2018: Digital transformation

Digitaliseringen ændrer adskillige forretningsmodeller og industrier. Nye digitale spillere slår igennem på markederne, før man når at stave til r-o-b-o-t, og de etablerede brancher halser efter i kapløb med udviklingen. I dette årsskrift giver vi vores perspektiver på, hvad der skal til, for at organisationer kan udnytte potentialet i den digitale udvikling.

Opdateret den 02.01.2018
Digital transformation

Er du klar til at lukke robotterne ind?

For at kunne drive en succesfuld forretning i fremtiden er det vigtigt, at virksomheder bliver fortrolige med automatisering og forbereder sig på de nye arbejdsgange. Virksomheder skal lære at arbejde med robotterne, så de understøtter forretningen og frigiver tid til, at medarbejderne kan koncentrere sig om mere værdiskabende opgaver.

Opdateret den 12.12.2017

Topchefer: Tålmodighed, integritet og autenticitet er vigtigst i god ledelse

Topledere bliver ikke betalt for at beskytte status quo. Sådan lød konklusionen på Om Ledelse 2017, hvor seks topledere fortalte deres personlige ledelseshistorier og delte deres syn på god – og dårlig – ledelse. Vi talte med dem efter konferencen.

Opdateret den 01.12.2017

Aktivt familieejerskab: Gør ejerskabet til en konkurrencemæssig fordel

Ved at udvikle deres aktive familieejerskab kan ejerfamilierne arbejde bevidst med spændingsfeltet mellem familie og virksomhed og vende det til en fordel frem for en trussel.

Opdateret den 01.12.2017

Andelsselskaberne har behov for at udvikle deres ejermodel

Vi har i H&B haft den glæde at arbejde med en række stærke andelsselskaber om at udvikle deres ejerskab og ejermodel, så de harmonerer med den tid, vi lever i og går i møde. I magasinet ’Andelsselskaber – Ejerskab for fremtiden’ deler vi ud af vores erfaringer.

Opdateret den 27.11.2017

Udvikling af strategi for kundeoplevelser

Loyale kunder, som holder ved og skaffer nye kunder er sin vægt værd i guld. Men hvordan holder man på dem? Og hvordan laver man en kundestrategi, som virker både på papiret og i praksis? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Opdateret den 14.09.2017

Vil du høre mere om, hvem vi er?

Vi er topledelsens rådgiver. Vi hjælper organisationer til at opnå toppræstationer ved at løse komplekse udfordringer og skabe succesfulde transformationer, fra analyse og strategi til eksekvering og forankring. For mennesker og med mennesker.