Kundefokus i luftfart | Vigtigheden af kundefokus under en epidemi

Luftfart – og ikke mindst Norwegian – har det svært. Covid-19 har sat yderligere pres på det norske flyselskab, som i dag er skyggen af sig selv med kun få fly i luften. En vanskelig situation – og derfor er det heller ikke nemt at sælge flybilletter. Markedet er mindst lige så prisfølsomt som før: En passagerer tjekker prisen optil 11 gange, før man finder kreditkortet frem, og der bliver købt en billet. Johan Bisgaard, SVP Sales and Marketing, forklarer, hvordan man holder gang i markedsføring og salg, når man står med ryggen mod muren.

Familiekontoret under udvikling

I slutningen af 1900-tallet etablerede Rockefeller familien det første kendte familiekontor, men vi skal helt frem til 1980erne før familiekontoret blev et mainstream begreb. Siden 2005 har antallet af familiekontorer været i kraftig vækst proportionelt med, at antallet af formuende familier er steget støt. Faktisk er halvdelen af verdens familiekontorer blevet etableret inden for de seneste 15 år.

Fusioner som løftestang for lønsom vækst

Det er velkendt, at mere end 70% af fusioner og opkøb ikke realiserer den forventede værdi. Én væsentlig årsag bunder i selektionsprocessen, hvor stærke overvejelser om det langsigtede strategiske formål ofte undervurderes på bekostning af operationelle effekter.

Kundeindsigt – den skjulte guldgrube

Vi drukner i data, men sulter efter indsigt. I H&B brænder vi for at sikre stadig bedre og lækrere kundeoplevelser. Det er en mission, der aldrig slutter. Den kommer ikke af sig selv, og det kræver hårdt arbejde, nye ideer og inspiration fra andre, der har løst de udfordringer, man selv kan relatere til. Læs mere i vores magasin.

Flere fusioner i ”de brølende tyvere”

Fremtiden er lys. Efter et mørkt 2020, hvor den globale økonomi blev kastet ud i det værste tilbageslag siden Anden Verdenskrig, er der udsigt til, at vi står på kanten af “de brølende tyvere”. Det bliver en anden verden, hvor de mindre virksomheder bliver opslugt af de større.

Diversitet: Ingen genvej

Marianne Kirkegaard, som er CEO for CSM Bakery Solutions og medlem af bestyrelsen i bl.a. Salling Group, giver her sit bud på fordelene ved diversitet i medarbejderstaben

Årsskrift 2021: Styrke i modvind

2020 vil for eftertiden kunne beskrives som en stribe chok. For virksomhederne, verdensøkonomien, verdenssamfundet og verdensbefolkningen. Alle har været ramt af mindst én form for chok i det forgangne år – og flere af os vil kunne tælle et par stykker. Hvad skal der til for at komme styrket ud af sundhedskrisen? Hvad kan vi lære af dem, der har klaret sig godt undervejs? Og hvad skal toplederne fokusere på i 2021? Det kan du læse om i dette årsskrift.

Vil du høre mere om, hvad der rører sig i H&B?