Flere fusioner i ”de brølende tyvere”

Fremtiden er lys. Efter et mørkt 2020, hvor den globale økonomi blev kastet ud i det værste tilbageslag siden Anden Verdenskrig, er der udsigt til, at vi står på kanten af “de brølende tyvere”. Det bliver en anden verden, hvor de mindre virksomheder bliver opslugt af de større.

Diversitet: Ingen genvej

Marianne Kirkegaard, som er CEO for CSM Bakery Solutions og medlem af bestyrelsen i bl.a. Salling Group, giver her sit bud på fordelene ved diversitet i medarbejderstaben

Årsskrift 2021: Styrke i modvind

2020 vil for eftertiden kunne beskrives som en stribe chok. For virksomhederne, verdensøkonomien, verdenssamfundet og verdensbefolkningen. Alle har været ramt af mindst én form for chok i det forgangne år – og flere af os vil kunne tælle et par stykker. Hvad skal der til for at komme styrket ud af sundhedskrisen? Hvad kan vi lære af dem, der har klaret sig godt undervejs? Og hvad skal toplederne fokusere på i 2021? Det kan du læse om i dette årsskrift.

Eksekvering: Tænk kortsigtet

Marianne Kirkegaard, som er CEO for CSM Bakery Solutions og medlem af bestyrelsen i bl.a. Salling Group, fortæller om, hvorfor eksekvering er svært, og hvorfor det er vigtigt med kortsigtede mål.

Vil du høre mere om, hvad der rører sig i H&B?