Bliv en del af teamet

Vil du rådgive topledelser i ambitiøse organisationer om det vigtigste? Brænder du for at skabe resultater og sikre langvarig værdi? Og motiveres du af et stærkt fællesskab med udvikling, høj faglighed og hjælpsomhed i fokus?

Vi leder efter kandidater, der deler vores professionelle ambitioner og værdier, som kan se sig selv indgå i vores team og bidrage til udviklingen af kulturen og virksomheden.

Åbne stillinger

Karriere
Åbne stillinger

Vi søger Senior Management Consultants samt Managers med en stærk værktøjskasse til vores tre fagområder i København og Aarhus

H&B er topledelsens rådgiver, og et ledende danskbaseret konsulenthus i vækst. De danske virksomheder har brug for erfaringsbaseret rådgivning inden for Strategy & Organisation (S&O), Business Transformation (BT) og Commercial Excellence (CE). Den viden søger de hos os – og vi søger den hos dig. Vi er derfor på udkig efter Senior Management Consultants og Manager.

Karriere
Åbne stillinger

Vi søger erfarne Senior Managers inden for Commercial Excellence til København og Aarhus

H&B er topledelsens rådgiver, og et ledende danskbaseret konsulenthus i vækst. I en tid hvor konkurrencen accelerer, er vækst og øget performance beviset på at organisationen flytter sig. Det stiller store krav til topledelsen at navigere i mulighederne og træffe de rigtige beslutninger, både strategisk og operationelt. Vi oplever stor efterspørgsel efter vores faglighed, og søger derfor Senior Manager der, med høj faglighed og motivation, er klar til at løse afgørende udfordringer for store, danske virksomheder.

Karriere
Åbne stillinger

Vi søger erfarne Senior Managers inden for Strategy & Organisation til vores kontorer i København og Aarhus

Det kræver stor erfaring, høj faglighed og god forretningsforståelse at hjælpe ambitiøse topledere med at opnå toppræstationer. Den rådgivning tilbyder vi hos H&B, og vi oplever stor efterspørgsel på projekter inden for alle vores fagområder, herunder Strategy & Organisation. Vi søger nye kolleger med solid erfaring og ikke mindst passion for rådgivning til vores kontorer i København og Aarhus.

Karriere
Åbne stillinger

Vi søger erfarne Senior Managers med speciale i Business Transformation til København og Aarhus

H&B er topledelsens rådgiver, og vi er i vækst. Derfor er vi på udkig efter Senior Managers med høj faglighed og motivation inden for fx organisationsforandring, procesimplementering og kulturudvikling. Det kræver stor erfaring, høj faglighed og strategisk ballast at rådgive ambitiøse topledere om strategi og forretning. Den rådgivning tilbyder vi hos H&B, og vi oplever stor efterspørgsel på projekter inden for alle vores fagområder, herunder Business Transformation. Vi søger derfor erfarne og passionerede seniorrådgivere til vores kontorer i København og Aarhus.

Karriere
Åbne stillinger

Vi søger en ambitiøs Finance Assistant til vores kontor i Aarhus

Er du et finansielt stærkt menneske som sætter en ære i at levere med præcision og punktlighed, med et bogholderi der altid er ajourført? Er du driftssikker, struktureret og ønsker at levere en kvalitet der er i top, i en virksomhed der har ambitioner om vækst? Alt i en travl hverdag hvor hurtige svar er […]

Karriere
Åbne stillinger

Vi søger en erfaren Staffing Manager – med flair for mennesker – som gerne vil med på et væksteventyr

Vi søger en Staffing Manager med solid erfaring, passion og dedikation for consulting. En der brænder for udvikling af konsulenter, forretningsudvikling og optimering – og som vil med på et væksteventyr.  H&B er et konsulenthus, hvor vi arbejder med tre fagområder: Commercial Excellence, Business Transformation og Strategy & Organisation. Vores klienter er topledelser i førende […]

Vi leder altid efter nye kolleger, der skiller sig ud fra mængden og har ydet en ekstraordinær indsats. 

Hvis du ikke kan finde en åben stilling, der matcher, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

En karriere i H&B er succesfuld, lærerig og sjov

Byg tætte klientrelationer

Som rådgiver i H&B får du mulighed for at sætte din faglighed i spil ved at hjælpe topledelser i ambitiøse organisationer med at løse deres vigtigste udfordringer. Vi arbejder i langvarige relationer med vores klienter, opbygger tætte samarbejder og engagerer os i deres virkeligheder. 

Accelerér din udvikling

Vi har en stærk læringskultur og investerer i faglig og personlig udvikling. Du får mulighed for at fordybe dig, specialisere dig og styrke din gennemslagskraft fx gennem klientprojekter, vores H&B Academy, vidensarbejde, feedback, mentorforløb, personprofiler – og ved at udkomme med artikler og magasiner. Vi ønsker, at alle vores kolleger vokser og når deres fulde potentiale.

Udlev dine ambitioner

Vi har høje ambitioner på vores egne, hinandens og vores klienters vegne. Vi kræver kvalitetsarbejde af hinanden og stræber altid efter næste niveau. Som konsulenter vil vi gøre det ypperste for at skabe reel og langvarig værdi for vores klienter. Samtidig værner vi om en god livsbalance, hvor der er plads til at være menneske både på og uden for arbejdet.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Vi har en unik kultur og et stærkt og åbent fællesskab, som vi værner om og udvikler med omhu. Vi samarbejder og hjælper hinanden, så vi opnår de bedste resultater. Vi er tætte på hinanden, prioriterer at være sammen – og vi har det sjovt sammen. For eksempel tager vi årligt 19 dage ud af kalenderen for at dyrke fællesskabet, styrke kulturen og udvikle vores faglighed.

Rekruttering og on-boarding

Vi tilpasser altid rekrutteringsprocessen, så den matcher hver enkelt kandidat og den konkrete stilling, men som regel består den af tre samtaler. Vi vægter etik og fortrolighed højt gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at du som ansøger føler dig respektfuldt og professionelt behandlet uanset udfaldet.

1. Samtale:
Det personlige match

2. samtale:
Det faglige match

3. samtale:
Det gensidige match

On-boarding:
Kom godt i gang

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om en mulig karriere i H&B, er du velkommen til at kontakte HR Manager Clara Løvegod på +45 30 50 19 72 eller send en mail til cl@hildebrandtbrandi.com.

Vi modtager ikke ansøgninger og CV’er på mail. Alt materiale inkl. karakterudskrift uploades gennem link på vores webside, hvor du modtager en skriftlig bekræftelse når materialet er modtaget.

Vil du læse om vores projekter og den værdi, de har skabt?