En karriere i H&B skal være lærerig, succesfuld og sjov

I H&B har vi et konstant fokus på at udvikle os, både fagligt og personligt – ligegyldig hvor man er i sin karriere. Vi tror på, at mennesker udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse, og det har man hos os.

Vi leder efter kandidater der deler vores professionelle ambitioner og værdier, som kan se sig selv indgå i vores team og bidrage til udviklingen af kulturen og virksomheden.

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye, ekstraordinære kolleger, både dimittender og kandidater med erfaring. Vi modtager ikke ansøgninger på mail, men du er velkommen til at sende den via nedenstående links.

Det tilbyder vi:

Vær med til at udvikle og dele viden

Vi har en stærk læringskultur, der betyder, at vi alle er med til aktivt at udvikle og dele viden. Du får mulighed for at fordybe dig, specialisere dig og forfine din faglige spike, fx gennem klientprojekter, vores H&B-akademi, vidensteams, task forces, undervisning – og ved at udkomme med artikler og bøger.

Byg tætte klientrelationer

Som konsulent i H&B får du mulighed for at sætte din egen faglighed i spil og samarbejde med et hold af de dygtigste konsulenter. Vi arbejder i langvarige relationer med vores klienter, opbygger tætte samarbejdsrelationer og engagerer os i vores klienters virkeligheder. Det vil du selvfølgelig også komme til.

Bliv en del af et dedikeret team

Vi har en særlig kultur, som vi værner om og udvikler med omhu. Vi prioriterer at være sammen, vi kan lide hinanden – og vi har det sjovt sammen. Vi vægter et stærkt team, som kan begå sig, og derfor har alle i H&B stærke sociale kompetencer. Vores team er karakteriseret ved engagement, energi, grundighed og nærvær.

Følg med i vores hverdag

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om en mulig karriere i H&B, er du velkommen til at kontakte Clara Løvegod på +45 30 50 19 72 eller cl@hildebrandtbrandi.com.

Rekruttering og on-boarding

Vi tilpasser altid rekrutteringsprocessen, så den matcher hver enkelt kandidat eller den konkrete stilling, men som regel består den af tre individuelle samtaler. Ved alle samtaler deltager to personer fra H&B, og vi vægter etik og fortrolighed højt gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at du som ansøger føler dig værdigt, respektfuldt og professionelt behandlet – uanset udfaldet.

1. samtale: Det personlige match

Her er vores primære fokus at undersøge om der er et personligt match. Vi er interesseret i at få et indtryk af dig som menneske, din motivation, dine værdier og din baggrund – samtidig med at vi selvfølgelig taler om jobbet, H&B og sikrer, at vores forventninger er afstemt.

2. samtale: Det faglige match

Formålet med anden samtale er at teste, om der er et fagligt match. Det gør vi ved at gå i dybden med dine faglige kompetencer samt dit faglige og kommercielle bidrag. Samtalen tager typisk afsæt i en eller flere cases.

3. samtale: Det gensidige match

Til tredje og dermed sidste samtale er formålet at undersøge, om der er et gensidigt match og potentiale for et kommende samarbejde. Vi taler om stillingen, kravene, behovet, forventningerne, og hvordan vi sammen kan vokse.

On-boarding: Kom godt i gang

En god start er grundstenene for en spændende karriere i H&B. Du vil fx møde alle dine nye kolleger, din leder og mentor til introsamtaler og deltage i en række H&B-akademimoduler. På den måde vil du hurtigt lære H&B og kulturen at kende – og udvikle dig fagligt og personligt. Vi tilpasser altid onboardingforløbet til dit behov og erfaringsniveau.

H&B fakta

Titelstruktur og roller

Vi værdsætter en flad struktur, hvor alle har mulighed for at bidrage til virksomhedens udvikling og tage ansvar. Som konsulent har du flere forskellige tillnytningsforhold, fx en peer group, et eller flere klientteams og et fagområde. Du kan også vælge primær tilknytning til vores kontor i Aarhus eller København.

Partner

Har et overordnet ansvar for ledelse og udvikling af H&B, faglig kvalitet, udvikling af klientportefølje og økonomi. Indgår primært i projektteams som klientansvarlig, det vil sige har ansvar for kvalitetssikring, overordnet værdiskabelse, salg og governance, interessentledelse, scoping, sparring med projektteamet og bemanding.

Senior Advisor

Har en tydelig faglig spike, en bred erfaringsbase, gode kommercielle relationer og forretningsforståelse. Bidrager til udvikling af klientengagementer og indgår primært i projektteams som opgaveansvarlig med ansvar for ressourcestyring, kompetencer, mersalg, ramme og mandat hos klient, behovsafdækning, scoping og interessentledelse.

Senior Management Consultant

Anvender sin faglige spike og opbygger viden på tværs af faglige områder. Har projektansvar i form af en projektlederrolle og bidrager til scoping af projekter samt mesterlære af andre konsulenter. På projekterne er en Senior Management Consultant ansvarlig for leverancer, overholdelse af deadline, kvalitet, økonomi og mål, identificering af mersalgsmuligheder, projektplan, mødefacilitering, fakturering og kommunikation.

Management Consultant

Bidrager til opgaveløsning inden for forskellige fagområder og afklarer sin faglig spike efter typisk to år som konsulent i H&B. Oplever en høj grad af mesterlære gennem projekter og H&B Academy. På projekterne er en Management Consultant ansvarlig for levering af aftalte opgaver, identificering af mersalgsmuligheder, analyse, facilitering, bidragelse til projektledelse og compliance.

Jeg tror, det er vigtigt at huske på, at læringen først sådan rigtigt begynder, når man har færdiggjort universitetet.

Kasper Wittrup

SENIOR ADVISOR

I H&B er der et super fællesskab, og folk er nærværende og hjælpsomme. Samtidig er det inspirerende at arbejde med så mange dygtige og dedikerede mennesker, som man kan lære en masse af – både på det professionelle og personlige plan.

 

Jesper Boelt

MANAGEMENT CONSULTANT

I H&B er der frihed til selv at vælge karrierevej, og jeg får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige områder, brancher og problemstillinger. Det betyder, at min personlige og faglige udvikling er drevet af indre passion og energi, og at min hverdag er lærerig og motiverende.

 

Stine Sofie Bisgaard

SENIOR MANAGEMENT CONSULTANT

Vores succes afhænger af vores evne til at flytte forretninger og mennesker – for derved at skabe bæredygtige forandringer.

Esben Vinther

PARTNER

Vil du vide mere om vores projekter og den værdi, de har skabt?