Bliv en del af teamet

Vil du rådgive topledelser i ambitiøse organisationer om det vigtigste? Brænder du for at skabe resultater og sikre langvarig værdi? Og motiveres du af et stærkt fællesskab med udvikling, høj faglighed og hjælpsomhed i fokus?

Vi leder efter kandidater, der deler vores professionelle ambitioner og værdier, som kan se sig selv indgå i vores team og bidrage til udviklingen af kulturen og virksomheden.

Åbne stillinger

Vi altid efter nye kolleger, der skiller sig ud fra mængden og har ydet en ekstraordinær indsats. 

Hvis du ikke kan finde en åben stilling, der matcher, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Karriere
Åbne stillinger

Vi søger erfarne rådgivere med partnerpotentiale inden for Commercial Excellence

Kan du omsætte stor erfaring, høj faglighed og strategisk ballast til konkret og håndgribelig rådgivning af topledere? Så er det måske dig, vi leder efter. Du vil blive en del af et ambitiøst og videnstungt hus, hvor du vil få stor intern indflydelse. Lyder det som noget for dig?

Læs mere og søg her.

En karriere i H&B er succesfuld, lærerig og sjov

Byg tætte klientrelationer

Som rådgiver i H&B får du mulighed for at sætte din faglighed i spil ved at hjælpe topledelser i ambitiøse organisationer med at løse deres vigtigste udfordringer. Vi arbejder i langvarige relationer med vores klienter, opbygger tætte samarbejder og engagerer os i deres virkeligheder. 

Accelerér din udvikling

Vi har en stærk læringskultur og investerer i faglig og personlig udvikling. Du får mulighed for at fordybe dig, specialisere dig og styrke din gennemslagskraft fx gennem klientprojekter, vores H&B Academy, vidensarbejde, feedback, mentorforløb, personprofiler – og ved at udkomme med artikler og magasiner. Vi ønsker, at alle vores kolleger vokser og når deres fulde potentiale.

Udlev dine ambitioner

Vi har høje ambitioner på vores egne, hinandens og vores klienters vegne. Vi kræver kvalitetsarbejde af hinanden og stræber altid efter næste niveau. Som konsulenter vil vi gøre det ypperste for at skabe reel og langvarig værdi for vores klienter. Samtidig værner vi om en god livsbalance, hvor der er plads til at være menneske både på og uden for arbejdet.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Vi har en unik kultur og et stærkt og åbent fællesskab, som vi værner om og udvikler med omhu. Vi samarbejder og hjælper hinanden, så vi opnår de bedste resultater. Vi er tætte på hinanden, prioriterer at være sammen – og vi har det sjovt sammen. For eksempel tager vi årigt 16 dage ud af kalenderen for at dyrke fællesskabet, styrke kulturen og udvikle vores faglighed.

H&B fakta

Rekruttering og on-boarding

Vi tilpasser altid rekrutteringsprocessen, så den matcher hver enkelt kandidat og den konkrete stilling, men som regel består den af tre samtaler. Vi vægter etik og fortrolighed højt gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at du som ansøger føler dig respektfuldt og professionelt behandlet uanset udfaldet.

1. Samtale:
Det personlige match

2. samtale:
Det faglige match

3. samtale:
Det gensidige match

On-boarding:
Kom godt i gang

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om en mulig karriere i H&B, er du velkommen til at kontakte HR Manager Clara Løvegod på +45 30 50 19 72 eller send en mail til cl@hildebrandtbrandi.com.

Vi modtager ikke ansøgninger og CV’er på mail. Alt materiale inkl. karakterudskrift uploades gennem link på vores webside, hvor du modtager en skriftlig bekræftelse når materialet er modtaget.

Vil du læse om vores projekter og den værdi, de har skabt?