En karriere i H&B skal være lærerig, succesfuld og sjov

I H&B har vi et konstant fokus på at udvikle os, både fagligt og personligt – ligegyldig hvor vi er i vores karrierer. Vi tror på, at mennesker udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse, og det har man hos os.

Vi leder efter kandidater der deler vores professionelle ambitioner og værdier, som kan se sig selv indgå i vores team og bidrage til udviklingen af kulturen og virksomheden.

Bliv en del af teamet

Vil du rådgive topledelser i ambitiøse organisationer om det vigtigste? Brænder du for at skabe resultater og sikre langvarig værdi? Har du høje ambitioner på dine egne og andres vegne? Og motiveres du af et stærkt fællesskab med udvikling, høj faglighed og hjælpsomhed i fokus?

Senior Advisor

Har du en dyb faglighed inden for et af vores fagområder? Har du minimum seks års konsulenterfaring, stærke relationer, salgserfaring og en flot track record?

+ Søg uopfordret

Senior Management Consultant

Har du en dyb faglighed inden for et af vores fagområder? Har du minimum tre års konsulenterfaring, stærke resultater i bagagen og kommerciel forståelse?

+ Søg uopfordret

Management Consultant

Er du nyuddannet med topresultater (eller bliver du det snart)? Har du 0-2 års erfaring? Skiller du dig ud fra mængden, og har du ydet en ekstraordinær indsats?

+ Søg uopfordret

Management Analyst

Er du topstuderende i gang med en relevant videregående uddannelse? Skiller du dig ud fra mængden, og har du ydet en ekstraordinær indsats?

+ Søg uopfordret

Det tilbyder vi:

Accelerér din udvikling

Vi har en stærk læringskultur og investerer i faglig og personlig udvikling. Du får mulighed for at fordybe dig, specialisere dig og styrke din gennemslagskraft fx gennem klientprojekter, vores H&B Academy, vidensarbejde, feedback, mentorforløb, personprofiler – og ved at udkomme med artikler og magasiner. Vi ønsker, at alle vores kolleger vokser og når deres fulde potentiale.

Udlev dine ambitioner

Vi har høje ambitioner på vores egne, hinandens og vores klienters vegne. Vi kræver kvalitetsarbejde af hinanden og stræber altid efter næste niveau. Som konsulenter vil vi gøre det ypperste for at skabe reel og langvarig værdi for vores klienter. Samtidig værner vi om en god livsbalance, hvor der er plads til at være menneske både på og uden for arbejdet.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Vi har en unik kultur og et stærkt og åbent fællesskab, som vi værner om og udvikler med omhu. Vi samarbejder og hjælper hinanden, så vi opnår de bedste resultater. Vi er tætte på hinanden, prioriterer at være sammen – og vi har det sjovt sammen. For eksempel tager vi årigt 16 dage ud af kalenderen for at dyrke fællesskabet, styrke kulturen og udvikle vores faglighed.

Byg tætte klientrelationer

Som konsulent i H&B får du mulighed for at sætte din faglighed i spil ved at rådgive topledelser i ambitiøse danske organisationer og eksekvere på deres vigtigste udfordringer. Vi arbejder i langvarige relationer med vores klienter, opbygger tætte samarbejder og engagerer os i vores klienters virkeligheder. Det vil du selvfølgelig også komme til.

Samarbejd med de dygtigste konsulenter

Vi vægter et stærkt team, der kan begå sig på alle niveauer af en organisation og i mange forskellige virksomhedskulturer – og som hurtigt kan tilpasse sig nye udfordringer. Ud over en høj faglighed har alle i H&B derfor veludviklede sociale kompetencer og empati. Vi er grundige, nærværende og møder omverdenen med energi og engagement.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om en mulig karriere i H&B, er du velkommen til at kontakte HR Manager Clara Løvegod på +45 30 50 19 72 eller send en mail til cl@hildebrandtbrandi.com.

Vi modtager ikke ansøgninger og CV’er på mail. Alt materiale inkl. karakterudskrift uploades gennem link på vores webside, hvor du modtager en skriftlig bekræftelse når materialet er modtaget.

Rekruttering og on-boarding

Vi tilpasser altid rekrutteringsprocessen, så den matcher hver enkelt kandidat eller den konkrete stilling, men som regel består den af tre individuelle samtaler. Ved alle samtaler deltager to personer fra H&B, og vi vægter etik og fortrolighed højt gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at du som ansøger føler dig værdigt, respektfuldt og professionelt behandlet – uanset udfaldet.

1. samtale: Det personlige match

Her er vores primære fokus at undersøge om der er et personligt match. Vi er interesseret i at få et indtryk af dig som menneske, din motivation, dine værdier og din baggrund – samtidig med at vi selvfølgelig taler om jobbet, H&B og sikrer, at vores forventninger er afstemt.

2. samtale: Det faglige match

Formålet med anden samtale er at teste, om der er et fagligt match. Det gør vi ved at gå i dybden med dine faglige kompetencer samt dit faglige og kommercielle bidrag. Samtalen tager typisk afsæt i en eller flere cases.

3. samtale: Det gensidige match

Til tredje og dermed sidste samtale er formålet at undersøge, om der er et gensidigt match og potentiale for et kommende samarbejde. Vi taler om stillingen, kravene, behovet, forventningerne, og hvordan vi sammen kan vokse.

On-boarding: Kom godt i gang

En god start er grundstenene for en spændende karriere i H&B. Du vil fx møde alle dine nye kolleger, din leder og mentor til introsamtaler og deltage i en række H&B-akademimoduler. På den måde vil du hurtigt lære H&B og kulturen at kende – og udvikle dig fagligt og personligt. Vi tilpasser altid onboardingforløbet til dit behov og erfaringsniveau.

H&B fakta

Jeg tror, det er vigtigt at huske på, at læringen først sådan rigtigt begynder, når man har færdiggjort universitetet.

 

Kasper Wittrup

SENIOR ADVISOR

I H&B er der et super fællesskab, og folk er nærværende og hjælpsomme. Samtidig er det inspirerende at arbejde med så mange dygtige og dedikerede mennesker, som man kan lære en masse af – både på det professionelle og personlige plan.

 

Jesper Boelt

SENIOR MANAGEMENT CONSULTANT

I H&B er der frihed til selv at vælge karrierevej, og jeg får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige områder, brancher og problemstillinger. Det betyder, at min personlige og faglige udvikling er drevet af indre passion og energi, og at min hverdag er lærerig og motiverende.

 

Stine Sofie Bisgaard

SENIOR MANAGEMENT CONSULTANT

Det er så motiverende at opleve, hvordan man i samarbejde med klienten er med til at rykke ved det, der optager dem allermest. Det giver en helt særlig energi.

 

Martin Nygaard Enevoldsen

MANAGEMENT CONSULTANT

Vil du vide mere om vores projekter og den værdi, de har skabt?