H&B Analytics

I en verden, hvor alt skal gå hurtigt, og indbakken flyder over med vedhæftede filer, er der et behov for en analysepartner, der kan skære ind til benet og fokusere på de vigtigste indsigter. Med os ved jeres side får I frigivet tid til at kunne fokusere på at handle på resultaterne.

H&B Analytics driver EPSI Rating Danmark

I H&B Analytics er vi stolte af at drive EPSI Rating Danmark. EPSI har eksisteret i 30+ år – og er et af de mest anerkendte market research og analyse-huse i Europa. EPSI-modellen er verdenskendt – og er en metodisk meget stærk model til beregning af kundetilfredshed og loyalitet (og ikke mindst de ting, der driver tilfredsheden). Du kan altid stole på validiteten af EPSI – og bl.a. derfor er EPSI den mest foretrukne model blandt både professorer, direktører og bestyrelser.

H&B Analytics teamet driver med stor succes den danske del af EPSI Rating – og indgår i det europæiske EPSI Rating-samarbejde om både analyser, forskning og trendstudier.

Data er en forudsætning for indsigt. Og forretningsforståelse er en forudsætning for at indsigten giver mening i konteksten. Vi kombinerer de to i det, vi kalder actionable insights.
Sofie Breum, Managing Director, H&B Analytics

Case: Bestyrelsesevaluering åbner op for en vigtig dialog

En bestyrelsesevaluering giver mulighed for refleksion, fælles forståelse og identifikation af udfordringer. Sådan lyder det fra Søren Møller, bestyrelsesformand i DGI Byen, der i år har brugt H&B Analytics evalueringsværktøj, Board Health Index, til at få indblik i bestyrelsens performance til at forbedre samarbejdet samt at styrke beslutningsprocesserne.

Læs hele casen om DGI byen

Vi knækker koden

Har du et problem uden at vide, hvordan du skal finde frem til en løsning? Tag fat i os. Vores metodiske værktøjskasse er dybere og bredere end de fleste andre – og vi elsker at kombinere vores fagligheder for at løse klienternes problemer. Om der skal analyseres på eksisterende forretningsdata, scrapes hjemmesider for nye datakilder eller noget helt tredje – vi fokuserer på at få den rette mængde indsigt til at kunne give jer handlingsanvisninger. Ofte med fokus på vækst.

H&B analytics produkter

Komplekse analyser
Har du en nød, der er svær at knække? Som kan forklares, men som I har svært ved at komme til bunds i? Så står vi klar – vi løser dagligt svære analytiske problemer, og får løst hårknuder op igen vha. vores systematiske tilgang til problemløsning og analyser.
Churn funneling
Hvorfor flygter kunderne fra jer? Er der et systematisk mønster – og kan vi nå at gribe dem, inden de træffer beslutningen? Vi hjælper med at opsætte en tragt for hvornår kunderne stopper – og giver jer redskaber til at spotte en kunde, der er i risikozonen (vha. predictive analysis).
Forecasting
Ønsker du at reducere risiko i dine beslutninger? Eller optimere din planlægning? Vi har stor erfaring i forecasting, uanset om det er salg, omkostninger eller finance/capital.
Text analysis
Har du massevis af tekst og svært ved at finde essensen? Vi analyserer og finder frem til de vigtigste budskaber for dig. Om kilden er data, I allerede har liggende, eller om vi skal scrape hjemmesider for at finde frem til noget, er helt op til jer – vi sørger for at benytte metodiske tilgange, der sikrer brugbart og handlingsorienterede indsigter.

EPSI Rating produkter

Branchestudier
Anerkendt metode til måling af de største aktørers kundetilfredshed og performance på en lang række parametre. Vi svarer blandt andet på: Hvad driver kundetilfredsheden? Hvor har vi en potentiel konkurrencemæssig fordel? Hvor skal vi have fikset noget uhensigtsmæssigt? Hvad er konkurrenterne gode til?
Pulsstudier (løbende målinger)
Målinger opsat til at kunne tage temperaturen på kundetilfredsheden løbende. Kan være automatiseret via API-løsninger eller mere manuelt båret – vi gør det på den måde, der passer til jeres kontekst. Vi svarer bl.a. på: Hvad er tendensen ift. vigtige drivers? Er der noget, vi skal være opmærksomme på? Hvor bør vi have et ekstra øje – og hvem har fat i noget rigtig godt?
Kundetilfredshedsanalyser (deep dive)
Fleksible kundetilfredshedsundersøgelser med udgangspunkt i EPSI-modellen. Vi svarer bl.a. på: Hvad driver kundetilfredsheden hos jer? Er der tydelige segmentforskelle? Hvor bør I fokusere og prioritere jeres indsatser?
Kendskabsanalyser (brand awareness)
Strategisk tilgang til kendskabsmålinger. Vi dækker de traditionelle kendskabsparametre, men tilføjer elementer, der kan hjælpe jer i prioriteringen af jeres marketingstrategi. Vi svarer bl.a. på: Hvor godt kender målgruppen os (uhjulpet og hjulpet)? Hvad associerer de os med? Hvor er der store forskelle på segmenterne?

Board health index

H&B Analytics tilbyder en normativ tilgang til bestyrelsesevalueringer til virksomheder og organisationer, der ønsker en evaluering af bestyrelsen, der tager udgangspunkt i anbefalinger for God Selskabsledelse – og som bygger på et framework, der er gennemtestet af H&B | Hildebrandt & Brandi gennem mere end 15 år. Vi evaluerer jeres samarbejde, performance og kompetencer – og kommer med klare anbefalinger til fremtidigt fokus for bestyrelsen.