da en

Webinar om kundeoplevelser – se optagelsen

”Kunden i centrum” er en floskel! Udtrykket lever dog af en årsag – fordi det er en selvfølgelighed. Hvis kunden ikke skal i centrum, hvor skal kunden så ellers være? Trods det fortærskede udsagn er det ikke desto mindre en svær kunst at mestre. Den 3. juni gav vi et indblik i det strategiske håndværk, man som top- og mellemleder skal have på plads. Se optagelsen her.

Ifølge Lederne 2019 er den mest efterspurgte kompetenceudvikling for ledere ”strategisk ledelse”, herunder det strategiske arbejde med kundeoplevelser. Vores erfaringer fra danske virksomheder fortæller os ligeledes, at der er behov for at hjælpe både top- og mellemledere med at drive kundeagendaen systematisk og strategisk.

På vores webinar ’Bedst til kundeoplevelser’, som vi holdt i samarbejde med Børsen Uddannelse den 3. juni, satte vi os for at gøre lige præcis det.

Gode kundeoplevelser er noget universelt. Vi kan alle genkende den gode oplevelse og i særdeleshed den dårlige oplevelse. Intuitivt ved vi, at prisen for en dårlig oplevelse er langt højere end for den gode.

Men hvorfor er det så svært at sætte kundeoplevelsen i system? Hvorfor skyder vi os selv i foden ved ikke at sikre en ensartet og forventningsafstemt kundeoplevelse? Hvad driver egentlig gode kundeoplevelser? Og hvordan kan oplevelserne ramme den såkaldte tredelte bundlinje (kunderne, medarbejderne og forretningen)?

Sådan lød nogle af de spørgsmål, vi kom omkring i webinaret.

Hvis du gik glip af live udgaven eller gerne vil gense webinarets pointer, kan du se optagelsen her:

Webinaret var en forsmag på en masterclass om Customer Experience Management, som vi holder i samarbejde med Børsen Uddannelse den 19.-20. august. Klik her for at læse mere og tilmelde dig.