da en

Vil du udvikle morgendagens organisationer?

Vi søger talentfulde dimittender til vores kontorer i København og Aarhus. Har du høje ambitioner på dine og andres vegne? Og motiveres du af et stærkt fællesskab med udvikling, faglighed og hjælpsomhed i fokus? Så er du måske vores nye kollega, som sammen med et hold af andre dygtige Management Consultants, skal starte hos os i august 2022 eller 2023.

Hvem er vi?

H&B er topledelsens rådgiver. Vores vision er, at vores løsninger til klienterne skaber værdi, som både holder på lang sigt og samtidig tager højde for organisationens kortsigtede behov.

Vi arbejder primært inden for tre fagområder – vi kalder dem chapters: Strategy & Organisation, Business Transformation og Commercial Excellence. Du kan læse mere om vores chapters og løsninger her.

Vores arbejdsform er styret af samarbejde og hjælpsomhed, så vi i fællesskab opnår de bedste resultater. Vi måler vores individuelle succes på tre parametre: Kvalitet i leverancer, bidrag til teamet og personlig udvikling. 

Hvordan er en karriere i H&B? 

Allerede fra den første dag vil du opleve et stærkt fokus på læring og udvikling. Vi tror på, at mennesker udvikler sig bedst, når de har plads til at vokse. Hos os er der plads. Vi ønsker, at alle vores kolleger opnår deres fulde potentiale både fagligt og personligt. 

Som Management Consultant hos os vil du opbygge en stærk faglighed gennem dine projekter, gennem vores interne uddannelsesprogram, H&B Academy, samt ved at arbejde på tværs af vores chapters. Derudover vil du få tildelt en mentor, samt blive en del af en dedikeret peer group. Du får mulighed for at etablere lange og tætte klientrelationer på højeste niveau, samarbejde med et hold af de dygtigste konsulenter – og få en lærerig, succesfuld og sjov karriere. Læs mere om vores værdier og kultur her.

Hvem er du?

Du har ekstraordinært stærk faglighed og…

 • har på opstartstidspunktet afsluttet en relevant videregående uddannelse med topresultater fx cand.merc./cand.oecon.
 • har haft et relevant studiejob
 • har en stærk forretningsforståelse
 • er flydende i dansk og engelsk (tale og skrift)
 • er analytisk, kan strukturere viden og løse komplekse problemstillinger
 • er ambitiøs og kvalitetsbevidst

Du har en uimodståelig personlighed og…

 • har personligt drive og motiveres af at have frihed til at tænke anderledes
 • er videbegærlig og kan tilegne dig nye kompetencer hurtigt
 • har stærke sociale kompetencer,
  er hjælpsom, åben og imødekommende
 • trives med at arbejde teambaseret 
 • har energi og trives i et miljø med tempo og udfordringer
 • motiveres af faglig og personlig udvikling

Er vi et godt match?

Du søger jobbet ved at uploade et fyldestgørende CV, eksamensbevis, samt andre relevante dokumenter, via linket nedenfor. Søg snarest muligt.

Upload CV, motiveret ansøgning, karakterer, eksamensbevis og andre relevante dokumenter her.

Ansøgningsfristen er søndag den 7. november med opstart i august 2022 eller 2023 i enten Aarhus eller København.

Rekrutteringsprocessen i H&B består af tre samtaler. Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces på vores karriereside.

Samtaler afholdes på følgende datoer:
1. samtale d. 11., 12. og 15. november 
2. samtale d.  17. og 18. november
3. samtale d. 22. november 

Du søger jobbet ved at uploade et fyldestgørende CV, eksamensbevis, samt andre relevante dokumenter, via linket nedenfor. Søg snarest muligt.

Du kan læse mere om os på hildebrandtbrandi.com