da en

Vi søger Senior Management Consultants med erfaring inden for vores tre fagområder

H&B er topledelsens rådgiver, og vi er i vækst. De danske virksomheder er ambitiøse, og de har brug for vidensbaseret rådgivning inden for Strategy & Organisation (S&O), Business Transformation (BT) og Commercial Excellence (CE). Den viden søger de hos os – og vi søger den hos dig. Vi på udkig efter Senior Management Consultants med høj faglighed og masser af menneskelighed.

Det kræver solid erfaring, høj faglighed, strategisk ballast og evnen til at bygge gode relationer, når man skal hjælpe ambitiøse topledere med at opnå toppræstationer. Dét tilbyder vi i H&B, og vi oplever lige nu stor efterspørgsel på vores faglighed. 

Vi søger derfor nye kolleger, som besidder disse egenskaber, og som vil være vores kollegaer på kontorerne i enten Aarhus eller København.

Vi tilbyder: Tårnhøj faglighed, gode udviklingsmuligheder
og team spirit

Som topledelsens rådgiver fokuserer vi i H&B på at skabe værdi, der holder på lang sigt, og som samtidig tager højde for organisationens kortsigtede behov. Vi arbejder primært inden for tre fagområder: Strategy & Organisation, Business Transformation og Commercial Excellence. Du kan læse mere om os her.

Vores klienter er primært store, danske virksomheder. Der er derfor kort vej – helt bogstaveligt – til de faglige udfordringer og store opgaver. Størstedelen af de virksomheder, vi arbejder for, er inden for det private, men vi arbejder også for offentlige organisationer.

Vi indgår typisk langvarige samarbejder, hvor vi engagerer os i klienternes virkelighed, både personligt og fagligt, for at matche deres behov og situation.

I H&B sætter vi fokus på at tilbyde læring og udvikling i jobbet, så du med kontinuerlig relevans kan rådgive i selv de mest komplekse projekter, og så du kan skabe faglige og personlige relationer til både dine kolleger og dine klienter. 

Vi tror på, at den bedste rådgivning og de bedste løsninger laves for mennesker med mennesker. Derfor sætter vi mennesket først og fastholder en arbejdskultur, der skaber rammer for hele mennesker og lader dig brænde igennem – frem for at brænde ud.

Du tilbyder: Solid værktøjskasse, stærk samarbejdsånd
og sult på læring

Vi søger erfarne konsulenter, som har en veltrænet værktøjskasse inden for: Strategy & Organisation, Business Transformation eller Commercial Excellence, og som formår at blande god energi og integritet med høj faglighed. 

Vi forventer, at du har:

  • Minimum tre års erfaring fra et større konsulenthus. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor, energi- eller forsyningsbranchen, men ikke et krav. 
  • Sans for grundighed og kvalitet og evnen til at bringe disse kompetencer i spil i alle projekter.
  • Erfaring med projektledelse, interessentledelse og facilitering af workshops.
  • Stærke problemløsningskompetencer, samt værktøjer inden for et eller flere af vores tre fagområder (S&O, BT, CE), som du kan dokumentere resultaterne af.
  • Erfaring med at bidrage til salgsoplæg, spotte nye leads og bidrage proaktivt til mersalg.
  • Sult efter kontinuerligt at videreudvikle dig og levere i samarbejde med et team af fagligt dygtige og engagerede kolleger.
  • Et stort drive og lysten til at hjælpe og være en del af et konsulentfællesskab med streg under fællesskab. Et konsulenthus, hvor vi vil hinanden, hvor vi sætter det sociale højt, og hvor værdierne er intelligens, integritet, energi, kant og empati.
  • Lysten til at lede og udvikle projektteams, mentorskab og dit eget personlige lederskab.
  • En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau med flotte resultater.
  • Et flydende dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi håber at finde din ansøgning senest d. 4. august 2021, hvorefter vi indkalder til samtaler i august.

Rekrutteringsprocessen består af tre samtaler, som fokuserer på det personlige match, det faglige match og et gensidigt match. Samtaleprocessen finder sted i august måned i Aarhus eller København, og opstart vil være hurtigst muligt.

Du søger jobbet ved at uploade et fyldestgørende CV, en kort motiveret ansøgning, samt andre relevante dokumenter via knappen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig. Rigtig god sommer!