da en

Vi søger Senior Management Consultants med erfaring inden for vores tre fagområder

H&B er topledelsens rådgiver, og vi er i vækst. De danske virksomhede har brug for vidensbaseret rådgivning inden for Strategy & Organisation (S&O), Business Transformation (BT) og Commercial Excellence (CE). Den viden søger de hos os – og vi søger den hos dig. Vi på udkig efter Senior Management Consultants med høj faglighed og masser af menneskelighed.

Det kræver solid erfaring, høj faglighed, strategisk ballast og evnen til at bygge gode relationer, når man skal hjælpe ambitiøse topledere med at opnå toppræstationer. Dét tilbyder vi i H&B, og vi oplever lige nu stor efterspørgsel på vores faglighed. 

Vi søger derfor nye kolleger, som besidder disse egenskaber, og som vil være vores kolleger på kontorerne i enten Aarhus eller København.

Vi tilbyder: Tårnhøj faglighed, gode udviklingsmuligheder og team spirit

Vi arbejder primært inden for tre fagområder: Strategy & Organisation, Business Transformation og Commercial Excellence. Du kan læse mere om os her.

Vores klienter er primært store, danske virksomheder. Der er derfor kort vej – helt bogstaveligt – til de faglige udfordringer og store opgaver. Størstedelen af de virksomheder, vi arbejder for, er inden for det private, men vi arbejder også for offentlige organisationer.

Vi indgår typisk langvarige samarbejder, hvor vi engagerer os i klienternes virkelighed, både personligt og fagligt, for at matche deres behov og situation.

I H&B sætter vi fokus på at tilbyde læring og udvikling i jobbet, så du hele tiden kan være en stærk rådgiver i selv de mest komplekse projekter. Vi sørger også for at skabe rum til, at du kan udvikle dig personligt.

Vi sætter i det hele taget mennesket først og fastholder en arbejdskultur, der skaber rammer for hele mennesker, og som lader dig brænde igennem – frem for at brænde ud.

Du tilbyder: Solid værktøjskasse, stærk samarbejdsånd og sult på læring

Vi søger erfarne konsulenter, som har en veltrænet værktøjskasse inden for: Strategy & Organisation, Business Transformation eller Commercial Excellence, og som formår at blande god energi og integritet med høj faglighed. 

Vi forventer, at du har:

  • Minimum tre års erfaring fra et større konsulenthus. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor, energi- eller forsyningsbranchen, men ikke et krav. 
  • Sans for grundighed og kvalitet og evnen til at bringe disse kompetencer i spil i alle projekter.
  • Erfaring med projektledelse, interessentledelse og facilitering af workshops.
  • Stærke problemløsningskompetencer, samt værktøjer inden for et eller flere af vores tre fagområder (S&O, BT, CE), som du kan dokumentere resultaterne af.
  • Erfaring med at bidrage til salgsoplæg, spotte nye leads og bidrage proaktivt til mersalg.
  • Sult efter kontinuerligt at videreudvikle dig og levere i samarbejde med et team af fagligt dygtige og engagerede kolleger.
  • Et stort drive og lysten til at hjælpe og være en del af et konsulentfællesskab med streg under fællesskab. Et konsulenthus, hvor vi vil hinanden, hvor vi sætter det sociale højt, og hvor værdierne er intelligens, integritet, energi, kant og empati.
  • Lysten til at lede og udvikle projektteams, mentorskab og dit eget personlige lederskab.
  • En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau med flotte resultater.
  • Et flydende dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi ser frem til at høre fra dig snarest

Du søger jobbet ved at uploade et fyldestgørende CV, eksamensbevis, samt andre relevante dokumenter, via linket nedenfor. Søg snarest muligt.

Rekrutteringsprocessen består af tre samtaler. Vi holder samtaler løbende, og vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Du kan læse mere på hildebrandtbrandi.com

Vi glæder os til at høre fra dig.