Sådan skaber vi værdi

Vi hjælper med at realisere virksomheders potentiale og løse de rigtige problemer, rigtigt.

Vi arbejder bredt med design af den rigtige strategi, proces, governance eller det rette ledelsessystem, og vi tager del i den transformation, der er nødvendig for at sikre værdiskabelse.

Det vigtigste for os er at skabe resultater, der gør en forskel – for mennesker og med mennesker. Og vi er ikke tilfredse, før vi har skabt reel og langvarig værdi.

God ledelse til flere

Vi tror på, at god ledelse er nøglen til succes, både for den enkelte virksomhed og samfundet som helhed. God ledelse skaber vækst og øger konkurrenceevnen – samtidig med, at det er afgørende for et godt arbejdsmiljø og en høj livskvalitet. At muliggøre god ledelse til flere er derfor vores fyrtårn.

Langsigtet ledelse i en kortsigtet verden

Vi er drevet af at skabe værdi. Når du samarbejder med os, samarbejder du med et team, der vil gøre det yderste. Virksomhedens problem er vores problem – hvor komplekst det end måtte være – og vi forlader ikke organisationen, før vi har skabt en robust løsning, der holder på kort og lang sigt.

For mennesker og med mennesker

Vi mener, at mennesker og deres viden, kompetencer, holdninger og adfærd er essensen af enhver organisation – og den holdning rummer vores løsninger altid.

Mod til at udfordre

Vi stræber. Det betyder, at du møder et team af ambitiøse mennesker, der ønsker at skabe ekstraordinære resultater. Vi stiller de nødvendige spørgsmål og er ikke bange for at udfordre og være uenige – også når det er svært. Vores intention er altid at hjælpe, så vi sammen kan skabe mest mulig værdi.

Viden i praksis

I H&B har vi en stærk læringskultur, der betyder, at vi alle er med til aktivt at udvikle og dele viden. Vi udvikler selv vores metoder og forbedrer dem i takt med, at vi bruger dem i praksis. Når du samarbejder med os, møder du derfor rådgivere, der har hænder, hjerne og hjerte med i det, de laver.

Vi tager aktivt ansvar

For os er samfundsansvar ikke noget, man påtager sig ved særlige lejligheder. Det er en holdning og et tankesæt. Vi tror på, at den der har evnen, også har pligten. Derfor forpligter vi os på at tage et ansvar over for vores kolleger, klienter og verden omkring os:

Vi forholder os til vores klienters virkelighed og kærer os om den langvarige relation

Vi værner om fællesskabet og tror på, at vi som hus, lykkes bedst som team

Vi driver ledelsesagendaen og arbejder for at udbrede god ledelse til flere

Vi skaber robuste løsninger ved at have en holdning til og udfordre vores klienter

Vi understøtter passion, kreativitet og initiativ gennem høj grad af autonomi

Vi bidrager til en bæredygtig omstilling gennem vores klienter og partnerskaber

Vi løfter vores klienter gennem varige transformationer og helhedsorienteret rådgivning

Vi tager ansvar for vores egen og hinandens personlige og faglige udvikling

Vi bruger, hvad der svarer til 1% af vores omsætning på velgørende arbejde

Partnerskab med PlanBørnefonden

Vi har indgået et pro bono-partnerskab med PlanBørnefonden, som vi giver noget af det mest værdifulde, vi har, nemlig vores tid, viden og kompetencer. Helt konkret hjælper vi gratis PlanBørnefonden med fusionen af de to organisationer, Plan Danmark og BØRNEfonden, blandt andet ved at facilitere en strategiproces.

Vi har valgt PlanBørnefonden som partner på grund af organisationens langsigtede tilgang til udviklingsarbejde, som er med til at sikre børns rettigheder og ligestilling for piger verden over. Det vil vi meget gerne støtte!

Hvordan kan vi hjælpe?