Karriere i H&B

Brænder du for at rådgive topledelser i ambitiøse virksomheder om det vigtigste? Er du en ambitiøs person med personligt drive, der er vant til at levere topresultater? Skiller du dig ud fra mængden, og er du motiveret af konstant faglig og personlig udvikling?

Hos H&B er vi altid på udkig efter nye, ekstraordinære kolleger, både dimittender og kandidater med erfaring, og vi hører meget gerne fra dig.

Sådan søger du

Vi har ingen ledige stillinger I øjeblikket, men du er altid velkommen til at søge uopfordret.

Hvis du har spørgsmål vedrørende muligheden for en karriere hos os, er du velkommen til at kontakte Clara Løvegod på tlf. 30 50 19 72 eller cl@hildebrandtbrandi.com.

Det kigger vi efter

Hvis du er nyuddannet

Vi stiller krav om, at du har en relevant videregående uddannelse, minimum på kandidatniveau med top resultater, at du som person er ambitiøs, hjælpsom og skiller dig ud fra mængden. Derudover er det vigtigt for os, at vores værdier matcher, og at du er en god kollega, der har lyst til at indgå i et team og bidrage til virksomhedens udvikling.

Hvis du har erfaring

Vi ser efter stærke faglige og kommercielle resultater i din karriere, og det er en fordel at have en solid rådgivningsbaggrund fra konsulentbranchen. Samtidig stiller vi krav om, at du har en relevant videregående uddannelse, og at du som person er ambitiøs, hjælpsom og skiller dig ud fra mængden. Det vigtigt for os, at vores værdier matcher, og at du er en god kollega, der har lyst til at indgå i et team og bidrage til virksomhedens udvikling.

Få en udviklende karriere

Vi har et konstant fokus på at udvikle os, både fagligt og personligt – ligegyldig hvor megen erfaring vi har. Vores overbevisning er, at mennesker udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse – og det får du mulighed for hos os.

Vær med til at udvikle og dele viden

Vi har en stærk læringskultur, der betyder, at vi alle er med til aktivt at udvikle og dele viden. Du får mulighed for at fordybe dig, specialisere dig og forfine din faglige spike, fx gennem klientprojekter, vores H&B-akademi, vidensteams, task forces, undervisning – og ved at udkomme med artikler og bøger.

Dyk ned i vores vidensarkiv

Byg tætte klientrelationer

Hos os får mulighed for at sætte din egen faglighed i spil og samarbejde med et hold af de dygtigste konsulenter. Vi arbejder i langvarige relationer med vores klienter, opbygger tætte samarbejdsrelationer og engagerer os i vores klienters virkeligheder. Det vil du selvfølgelig også komme til.

Læs klienttestimonials

Bliv en del af et stærkt og dedikeret team

Vi har en særlig kultur, som vi alle værner om og udvikler med omhu. Vi prioriterer at være sammen, vi kan lide hinanden – og vi har det sjovt sammen. Vi vægter et stærkt team, som kan begå sig, og derfor har alle i H&B også stærke sociale kompetencer. Vores team er karakteriseret ved et stort engagement, god energi, grundighed og nærvær.

Se vores værdier

Rekruttering og on-boarding

Vi tilpasser altid rekrutteringsprocessen så den matcher hver enkelt kandidat eller den konkrete stilling, men som regel består den af tre individuelle samtaler. Ved alle samtaler deltager to personer fra H&B, og vi vægter etik og fortrolighed højt gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at du som ansøger føler dig værdigt, respektfuldt og professionelt behandlet – uanset udfaldet.

1. samtale: Det personlige match

Her er vores primære fokus at undersøge om der er et personligt match. Vi er interesseret i at få et indtryk af dig som menneske, din motivation, dine værdier og din baggrund – samtidig med at vi selvfølgelig taler om jobbet, H&B og sikrer, at vores forventninger er afstemt.

2. samtale: Det faglige match

Formålet med anden samtale er at teste, om der er et fagligt match. Det gør vi ved at gå i dybden med dine faglige kompetencer samt dit faglige og kommercielle bidrag. Samtalen tager typisk afsæt i en eller flere cases.

3. samtale: Det gensidige match

Til tredje og dermed sidste samtale er formålet at undersøge, om der er et gensidigt match og potentiale for et kommende samarbejde. Vi taler om stillingen, kravene, behovet, forventningerne, og hvordan vi sammen kan vokse.

On-boarding: Kom godt i gang

En god start er grundstenene for en spændende karriere i H&B. Du vil fx møde alle dine nye kollegaer, din leder og mentor til introsamtaler og deltage i en række H&B-akademimoduler. På den måde vil du hurtigt lærer H&B og kulturen at kende – og udvikle dig fagligt og personligt. Vi tilpasser altid onboardingforløbet til dit behov og erfaringsniveau.

Mangler du inspiration og viden?

Vi er topledelsens rådgiver. Vi hjælper organisationer til at opnå toppræstationer ved at løse komplekse udfordringer og skabe succesfulde transformationer, fra analyse og strategi til eksekvering og forankring. For mennesker og med mennesker.