Operational Excellence

I en verden hvor forandringshastigheden stiger og stiger, er der er ingen tvivl om, at organisatoriske transformationer er kommet for at blive – det er et vilkår.

For ikke at blive overhalet inden om er virksomheder nødt til løbende at investere i nye tiltag, der kan klæde dem på til fremtiden og gøre dem i stand til hurtigt at kunne omstille sig. Selvom det kan være dyrt, er langsigtede investeringer ofte langt mere rentable end ingen investeringer – eller for sene investeringer.

De nye investeringer og behovet for hele tiden at skulle forandre sig stiller store krav til organisationen. Og det kan være en udfordring at balancere det langsigtede og transformationelle fokus med en stabil og effektiv drift. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Styrk virksomhedens lønsomhed

Vi hjælper organisationer med at øge deres lønsomhed ved at realisere strategien, drive forandringer og reducere omkostninger.

Vi sikrer eksekveringskraft og hastighed, etablerer effektive og bæredygtige organisationer og optimerer ressourceanvendelsen og samarbejdet på tværs af værdikæden.

Vi indgår i tætte samarbejdsrelationer og gør en dyd ud af virkelig at kende den organisation, vi arbejder med. På den måde skaber vi resultater og gevinstrealisering samtidig med, at vi sikrer kompetenceopbygning i organisationen, så den bedre kan takle fremtidige udfordringer.

Vores fokusområder

Strategideployering

Vi hjælper med at omsætte strategi og visioner til konkrete mål, indsatser og adfærd.

Organisationsudvikling

Vi sikrer en effektiv og bæredygtig organisation, som løbende formår at udvikle sig.

Ledelse- og kulturudvikling

Vi styrker organisationens ledelseskraft og sikrer en sund udvikling af kulturen.

Projekt- og programledelse

Vi skaber en stærk eksekveringskraft og –hastighed i strategiske forandringsprojekter.

Integrationsprocesser

Vi sikrer en succesfuld integration og gevinstrealisering efter opkøbet eller fusionen.

Omkostningsreduktion

Vi reducerer omkostningerne gennem optimeret ressourceanvendelse og samarbejde på tværs af værdikæden.

Procestransformation

Vi optimerer virksomhedens arbejdsgange og sikrer reel forankring og værdiskabelse på tværs af organisationen.

Digital automatisering

Vi realiserer organisationens digitale potentiale ved at udvikle og eksekvere digitale strategier.

“Jeg har arbejdet med H&B på en række initiativer gennem de seneste år. Konsulenterne har virkelig formået at navigere i virksomheden, både i forhold til vores medarbejdere såvel som system- og procesmæssigt. Kompetencerne rammer bredt i forhold til vores udfordringer. H&B er gode til at sætte deres praktiske erfaring i spil og hjælper blandt andet med, hvordan vi strukturerer initiativerne. Derudover forstår de at rådgive os i at skære projekterne rigtigt, så vi får mest muligt ud af indsatserne. Jeg syntes de har den nødvendige fleksibilitet – uden at gå på kompromis med de ambitioner, de har på kundens vegne.”

Torben Poulsen

KONCERNDIREKTØR, SALG, SERVICE & DISTRIBUTION, SE

Læs flere klientudtalelser

Robotterne er kommet på topledelsens agenda

Antallet af danske virksomheder, der aktivt arbejder med robotautomatisering (RPA), eksploderede i 2017 – især blandt top 500. Den danske robotrejse er dermed for alvor sat i gang, og de robotfriske virksomheder høster allerede gevinsterne.

Download undersøgelsen

Vil du forbedre din virksomheds kundeoplevelser?

Client value stories
Eksekvering

Ny tilgang til eksekvering sikrer AURA bedre kundeoplevelser og halvering af leveringstid

Med en reduktion på over 50% i leveringstid på nye installationer har AURA Fiber med en fælles indsats på tværs af stort set alle dele af organisationen skabt markante resultater for både kunder og medarbejdere på bare tre måneder. Dette vel og mærke uden dedikerede projektressourcer, samtidigt med at driften har kørt i højt gear, og andre projekter har rullet.

Client value stories
Strategideployering

Adfærdsdesign i det offentlige: Bedre kundeoplevelser for borgere og pårørende

Mange organisationer taler om værdier gennem en række forskellige hensigtserklæringer eller leveregler, som aldrig kommer ud fra ledelsesgangen eller en lederworkshop. Leveregler gør ikke en forskel for borgerne, men det gør god serviceadfærd. Så hvordan går man fra leveregler til reel adfærd? Denne problematik har Specialområde Hjerneskade arbejdet intenst med over det seneste år.

Magasiner
Transformation

Beklager! Der findes ikke en mirakelkur til transformation

85 procent af de danske direktører fortæller, at transformation står meget højt på deres strategiske agenda. Alligevel lykkes kun omkring halvdelen med at realisere den tiltænkte værdiskabelse – og 70 procent formår ikke at transformere deres organisation hurtigt nok

Artikler
Effektivisering

Virksomheden skal fungere som det gode jazzorkester

En virksomheds drift består af en række opgaver, der langt hen ad vejen er forudsigelige og forventelige. Alt kan selvfølgelig ikke planlægges eller forudsiges, men heldigvis kan vi faktisk godt planlægge med det uplanlagte – lidt ligesom i et jazzorkester. Så længe takten er på plads.