da en

Office Assistant til København

H&B er rådgiver for danske topledelser, vi vækster, og vi har travlt. Derfor søger vi en selvstændig, kvalitetsbevidst Office Assistant, som kan hjælpe med at skabe gode kunde- og medarbejderoplevelser i det daglige.

Brænder du for en alsidig arbejdsdag, og trives du i et dynamisk miljø med mange bolde i luften? Er du selvstændig, kvalitetsbevidst, og er det en del af din naturlige drivkraft at hjælpe til? Sætter du en ære i at have orden i tingene, skabe gode oplevelser for kunder og medarbejderne, og har du mod på at lære noget nyt og tage fat?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Hvem er vi?

H&B | Hildebrandt & Brandi er et konsulenthus, som hjælper topledelser i store danske virksomheder med at opnå toppræstationer og løse deres vigtigste udfordringer. Vi er cirka 60 ansatte fordelt i København og Aarhus, og lige nu har vi travlt og vækster hastigt.

Du kan læse mere om hvem vi er her.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et udfordrende og praktisk orienteret job i en dynamisk virksomhed i vækst med varierende arbejdsopgaver, gode kolleger, fokus på den gode kunde- og medarbejderoplevelse og en behagelig omgangstone. Samtidig kommer du til at indgå i et engageret team af Office Assistants, hvor der er mulighed for sparring og personlig udvikling.

På nuværende tidspunkt består teamet på vores smukke kontor på Esplanaden i København af to andre Office Assistants. De arbejder 20 timer om ugen og deles om arbejdsopgaverne og arbejdsdagene, hvormed de både arbejder sammen og hver for sig.

Vi har brug for din hjælp cirka 10-15 timer i hverdagene i eftermiddagstimerne – med forbehold for ekstra timer i travle perioder. Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse. Vi ved, at din uddannelse er vigtig, så vi er fleksible, når du har travlt i skolen.

Opgaverne er en kombination af rutine- og afvekslende opgaver. Det kan for eksempel være generel oprydning på kontoret, indkøb af kontorartikler, forplejning og friske blomster, klargøring og servicering af møder og workshops i huset, opstilling af borde og stole, mødebookinger, kontakt til diverse leverandører, værtinde/værtsrollen ved at tage imod og servicere gæster, lukke kontoret, hjælp til print, post, fjerne skrald/pap og andre praktiske ærinder for huset.

Hvem er du?

  • Du er minimum 18 år
  • Du er serviceminded, smilende og trives i en udadvendt rolle
  • Du er fleksibel og brænder for at hjælpe andre
  • Du er en teamplayer
  • Du er energisk, løsningsorienteret og effektiv
  • Du trives med såvel rutineopgaver som afvekslende opgaver
  • Du motiveres af, at den daglige drift er af høj kvalitet
  • Du er drevet af et stærkt ”fikser-gen”
  • Du har gode mundtlige og skriftlige danskkundskaber

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 22. september

Upload motiveret ansøgning, CV, samt andet relevant dokumentation, såsom karakterer og eksamensbeviser via nedenstående link.

Rekrutteringsprocessen består af to samtaler, og vi ønsker opstart hurtigst muligt.