Vores løsninger

En virksomheds udfordringer er sjældent rene strategiproblemer, procesvanskeligheder eller ledelsesudfordringer. Det er ofte en blanding af strategi, ledelse, transformation, processer, governance og meget mere. Det er vores løsninger også kendetegnet ved.

Ingen virksomheder er ens

Vi skaber unikke løsninger til unikke organisationer. Vi forholder os til din virkelighed og dine udfordringer, og vi tilpasser vores hold, tilgang og løsninger til lige netop dit behov. For os er det vigtigste at skabe værdi i din virksomhed.

Strategi og transformation

Selvom alle vores løsninger er forskellige, har de én ting til fælles; de handler om strategi og transformation. Først analyserer vi roden til problemet og lægger en strategi for, hvordan vi bedst løser det – og derefter handler vi og skaber transformation. I vores optik er de to faser uadskillelige.

Vores projekter knytter sig typisk til emner som:

Vækst

Vi bidrager med analyse af potentielle vækstmuligheder inden for organisk vækst og opkøb og præsenterer anbefalinger og en plan for realisering af vækstpotentialet.

Lønsomhed

Vi klæder organisationen på til at kunne realisere sit potentiale og dermed opnå økonomisk fordelagtighed, for eksempel evnen til at skabe profit på en investering.

Governance

Vi arbejder fra bestyrelse til organisation med at skabe meningsfulde og værdiskabende ledelsesmæssige strukturer, som er en nøgleforudsætning for succesfuld strategisk ledelse.

Digitalisering

Vi støtter virksomheden i bedre at kunne udnytte og håndtere teknologi til at transformere og optimere forretningen, så den skaber mere værdi for kunden.

Forretningsudvikling

Vi bidrager med at identificere og implementere virksomhedens vækstmuligheder ved at finde ind til organisationens kerne og udvikle den.

Ledelseskraft

Vi udvikler ledelser og forstærker deres evner til at skabe resultater gennem andre, og sikre dygtige og ansvarlige medarbejdere, der har de egenskaber, som skal til for at skabe de bedste resultater.

Eksekveringskraft

Vi opbygger organisationens evne til både at identificere, prioritere og gennemføre projekter og eksperimenter hurtigere, så resultaterne bliver bedre og mere bæredygtige.

Kompleksitet

Vi hjælper topledelsen med at navigere og reducere kompleksitet forårsaget af for eksempel en uklar strategi, ineffektive processer og strukturer og træge beslutningsprocesser.

Agilitet

Vi bidrager til at skabe en sund forandringskultur i organisationen, som er med til at sikre det rette fundament for at have succes i en omskiftelig verden.

Få succes med din digitale arbejdsstyrke

Robotterne skaber et forspring for mange virksomheder – små som store, offentlige som private. Mulighederne er mange og resultaterne kan ses direkte på bundlinjen.

For bedst muligt at kunne hjælpe virksomheder med deres robotindsatser har H&B etableret et samarbejde med NOVARO – en rådgivningsvirksomhed med ekspertise i den tekniske del af robotautomatisering. NOVARO leverer med andre ord teknikken, mens H&B sikrer en succesfuld implementering og transformation af virksomheden.

 

 

 

Mangler du inspiration og viden?