da en

Spark gang i virksomhedens lokale samtaler om kundeoplevelser

Tomas Lykkes nye bog ”Hvem har taget min kaffe?” er en letlæselig diskussionsbog ment til at provokere og inspirere virksomheder i deres arbejde med kundeoplevelser på teamniveau. Her kan du se Tomas fortælle om bogen – og hvorfor det er så vigtigt, at den gode kundeoplevelse sidder i skabet, hver gang.

Virksomheders produkter og services ligner efterhånden hinanden så meget, at man ikke kan se forskel – især i banker, pensions- og forsikringsselskaber. Den oplevelse kunden får i mødet med virksomheden er ofte det, der afgør om vedkommende til- eller fravælger dens ydelser.

Den personlige service og mødet med medarbejderen er vigtigere end nogensinde før – og du må ikke misse en eneste gang. Kundernes oplevelser skal være positive i alle kontaktpunkter, hele tiden, men for mange medarbejdere er ”den gode kundeoplevelse” et abstrakt begreb, som de selv må finde ud af, hvordan de lever op til.

Bogen ”Hvem har taget min kaffe?” skal hjælpe teams med at blive tydelige på, hvad de forstår ved den gode kundeoplevelse, så alle går i samme retning, og kunderne oplever virksomheden som konsistent.

Her fortæller Tomas Lykke om bogen, og det man som virksomhed skal være opmærksom på, når man arbejder med kundeoplevelser. Nedenfor kan du også se et interview med Kristoffer Haslev, der er ejer af Street Coffee i Aarhus, og som har inspireret Tomas til at skrive om lige netop en kaffebar.

Køb bogen