da en

Senior Strategy Advisor til København eller Aarhus

Vil du rådgive topledelser i ambitiøse organisationer om det vigtigste? Har du flere års erfaring med analyse og strategiudvikling? Motiveres du af et stærkt fællesskab med udvikling, faglighed og hjælpsomhed i fokus? Kan du regne – og vigtigere: kan du regne den ud? Og mestrer du samtidig at skabe fremdrift?

Så er du måske vores nye kollega i København eller Aarhus.

Hvem er vi?

Vi hjælper topledelser i ambitiøse organisationer med at opnå toppræstationer og løse deres vigtigste udfordringer, og vi er anerkendt for vores evne til at udvikle og drive strategiprocesser. Vores vision er at skabe reel værdi, der holder på lang sigt og samtidig tager højde for organisationens kortsigtede behov.

Vi arbejder primært inden for tre fagområder – Strategy & Organisation, Operational Excellence og Commercial Excellence. Du kan læse mere om vores chapters her.

Vores arbejdsform er formet af samarbejde og hjælpsomhed, så vi i fællesskab opnår de bedste resultater. Vi måler vores individuelle succes på kvaliteten i vores leverancer, bidraget til teamet og personlig udvikling.

 

Hvad tilbyder vi?

Allerede fra den første dag vil du opleve et stærkt fokus på læring og udvikling. Vi tror på, at mennesker udvikler sig bedst, når de har plads til at vokse. Vi ønsker, at alle vores kolleger opnår deres fulde potentiale både fagligt og personligt.

Du vil blive en del af vores Strategy & Organisation chapter. Vi hjælper organisationer med langsigtede strategier på forskellige niveauer. Her får du ansvar for at scope, drive og gennemføre strategiprocesser som f.eks. forretnings-, koncern- og ejerstrategier.

Du får f.eks. ansvaret for at rådgive om det rigtige ejerskab, ejerens rolle, og hvordan man skaber bedst mulig værdi for retningen i en koncerns udvikling. Din rådgivning kan også handle om integration af virksomhederne i porteføljen i en stigende markedskompleksitet med udnyttelse af digitale muligheder for at sikre en lønsom vækst.

Du vil skulle opbygge tætte og langsigtede klientrelationer på højeste niveau i samarbejde med et stærkt team. Du får mulighed for at sætte din faglighed i spil i mange forskellige organisationer, samarbejde med et team af de dygtigste konsulenter – og få en lærerig, succesfuld og sjov karriere. Læs mere om vores værdier og kultur her.

 

Hvem er du? ­

Vi forventer, at du:

 • Har minimum fem års erfaring med analyse og udvikling af strategi, herunder gerne due dilligence-processer og business cases
 • Har haft succes med at drive strategiprocesser fra start til slut
 • Er vant til at samarbejde med ejere, direktioner og bestyrelser
 • Forstår organisationers beslutningsprocesser og dynamikker – og ved hvordan man får tingene til at ske
 • Du skal kunne analysere en forretning, tal, situationen, kulturen, ledelsen samt topledelsens præferencer og kunne navigere rundt i det
 • Er empatisk og evner at leve dig ind i forskellige virksomheders kulturer og udfordringer
 • Har lyst til at bidrage til udviklingen af H&B fagligt og forretningsmæssigt
 • Trives i en mesterlærefunktion med ansvar for at oplære unge sultne toptalenter
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk
 • Har et kommercielt mindset og kan bidrage med at udvikle langsigtede klientrelationer
 • Sidder evt. på nuværende tidspunkt i en større virksomhed på director-niveau i en strategi- eller forretningsenhed, der bistår den øverste ledelse, eller som rådgiver inden for corporate finance eller strategi
 • Har minimum to års erfaring som ekstern konsulent fra et anerkendt konsulenthus

Det er et plus, hvis du:

 • Har haft en kommerciel rolle og forstår at sælge projekter ind på virksomheders øverste niveau
 • Har et relevant professionelt netværk og er vant til at bruge det i forretningsøjemed

 

Lyder vi som et godt match?

Upload CV, motiveret ansøgning, eksamensbevis og andre relevante dokumenter via linket nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 10. juni 2019 med opstart efter aftale i enten Aarhus eller København.

Samtaler afholdes løbende i Aarhus og København.

Rekrutteringsprocessen består af tre samtaler. Læs mere på vores karriereside.

Søg stillingen