da en

Senior Management Consultants til København og Aarhus

Brænder du for at rådgive topledelser i førende danske organisationer om det vigtigste? Er du ambitiøs, passioneret og har du personligt drive? Og kan du levere solide og værdiskabende resultater?

Så er du måske vores nye kollega i København eller Aarhus.

Hvem er vi?

Vi hjælper topledelser i ambitiøse organisationer med at opnå toppræstationer og løse deres vigtigste udfordringer. Vores vision er at skabe reel værdi, der holder på lang sigt og samtidig tager højde for organisationens kortsigtede behov. Vores rådgivning kan eksempel handle om:

Hvordan udvikler vi strategi for lønsom vækst? Hvordan sikrer vi en effektiv governance og organisering? Hvordan skaber vi organisationer med høj eksekveringskraft? Hvordan optimerer vi ressourceanvendelse og samarbejde på tværs af værdikæden? Hvordan gør det nemt at være kunde? Og hvordan bliver kundestrategien et fælles pejlemærke for kundeoplevelsen?

Vi arbejder primært inden for tre fagområder – vi kalder dem chapters: Strategy & Organisation, Commercial Excellence og Operational Excellence. Du kan læse mere om vores løsninger her.

 

Hvordan er en karriere i H&B?

Som en del af H&B-teamet vil du opleve et stærkt fokus på læring og udvikling. Vi tror på, at mennesker udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse, og det har man hos os.

Du får mulighed for at sætte din faglighed i spil, samarbejde med et hold af de dygtigste konsulenter, opbygge lange og tætte klientrelationer på højeste niveau, oparbejde en tung konsulentværktøjskasse – og få en lærerig, succesfuld og sjov karriere. Læs mere om en karriere i H&B her.

Vores arbejdsform er styret af samarbejde og hjælpsomhed, så vi i fællesskab opnår de bedste resultater for klienten. Vi måler vores individuelle succes på kvaliteten i vores leverancer, bidraget til teamet og personlig udvikling. Vi prioriterer at være sammen, vi kan lide hinanden, og vi har det sjovt sammen. Læs mere om vores værdier og kultur her.

 

Hvem er du?

Vi leder efter en fagligt stærke kolleger med kommerciel forståelse og veludviklede people skills, som vil bidrage til udviklingen af H&B. Vi forventer derfor at du:

  • Har afsluttet en relevant videregående uddannelse med et godt resultat (fx cand.merc eller lignende)
  • Har minimum tre års erfaring med management consulting fra et andet konsulenthus
  • Har vist en stejl læringskurve og kan levere resultater
  • Har en bred erfaring inden for et eller flere af H&B’s fagområder og erfaring med projektledelse
  • Har empati og evne til at leve dig ind i forskellige virksomheders miljø og situation

 

Lyder vi som et godt match?

Upload CV, motiveret ansøgning, eksamensbevis og andre relevante dokumenter via linket nedenfor.

Rekrutteringsprocessen i H&B består af tre samtaler. Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces på vores karriereside.

Send uopfodret ansøgning