da en

Stærke specialister med CX-erfaring

Ved du, hvad der virker i arbejdet med kundeoplevelser? Har du det strategiske overblik, den operationelle kunnen og indsigten i de organisatoriske dynamikker? Er du ambitiøs og fagligt passioneret? Og har du leveret solide og værdiskabende resultater indenfor dit felt?

I H&B søger vi nye kolleger med praktisk erfaring indenfor kundeoplevelser (CX) til vores kontorer i København og Aarhus.

Bliv en del af et ambitiøst team

Vi oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel på CX-projekter. Fagområdet vokser, og vi er ved at manifestere os som en af de allerstærkeste spillere på markedet.

Derfor søger vi nu flere kolleger med ekspertviden fra industrien, som kan bidrage med konkret CX-erfaring, eksempelvis fra den finansielle sektor eller B2B-virksomheder.

Sammen med vores dedikerede og ambitiøse team skal du være med til at løfte vores CX-område til nye højder som rådgiver for vores klienter.

Du får mulighed for at sætte din faglighed i spil, samarbejde med et hold af de dygtigste konsulenter, opbygge lange og tætte klientrelationer på højeste niveau, oparbejde en tung konsulentværktøjskasse – og få en lærerig, succesfuld og sjov karriere.

 

H&B er topledelsens rådgiver

Vi hjælper topledelser i ambitiøse organisationer med at opnå toppræstationer og løse deres vigtigste udfordringer. Vores vision er at skabe reel værdi, der holder på lang sigt og samtidig tager højde for organisationens kortsigtede behov. Vores rådgivning kan eksempel handle om:

Hvordan gør det nemt at være kunde? Og hvordan bliver kundestrategien et fælles pejlemærke for kundeoplevelsen? Hvordan udvikler vi strategi for lønsom vækst? Hvordan sikrer vi en effektiv governance og organisering? Hvordan skaber vi organisationer med høj eksekveringskraft? Hvordan optimerer vi ressourceanvendelse og samarbejde på tværs af værdikæden?

Vi arbejder primært inden for tre fagområder – vi kalder dem chapters: Strategy & Organisation, Commercial Excellence og Operational Excellence. Du kan læse mere om vores løsninger her.

Vores arbejdsform er styret af samarbejde og hjælpsomhed, så vi i fællesskab opnår de bedste resultater for klienten. Vi måler vores individuelle succes på kvaliteten i vores leverancer, bidraget til teamet og personlig udvikling. Vi prioriterer at være sammen, vi kan lide hinanden, og vi har det sjovt sammen.

Som en del af H&B-teamet vil du opleve et stærkt fokus på læring og udvikling, og du vil arbejde i et dynamisk videnmiljø præget af stærke kompetencer, faglig nysgerrighed og høje ambitioner. Læs mere om vores værdier og kultur her.

 

Er det dig, vi leder efter? ­

Vi leder efter kommercielt og praktisk st­ærke kolleger med veludviklede sociale evner, der:

  • Har minimum fem års praktisk erfaring med CX fra industrien og har været med til at drive CX-området
  • Kan vise ekstraordinære resultater og en flot ”track record”
  • Har opnået stærke kompetencer og værktøjer fra CX-arbejdet
  • Forstår organisationers beslutningsprocesser og dynamikker – og ved hvordan man får tingene til at ske
  • Har erfaring med at eksekvere kundetransformationer i en international virksomhed på tværs af lande og kulturer
  • Har et relevant professionelt netværk og er vant til at bruge det i forretningsøjemed
  • Er empatisk og evner at leve sig ind i forskellige virksomheders kultur og udfordringer
  • Har et digitalt mindset og gerne erfaring med digitale kundetransformationer
  • Har lyst til at bidrage til udviklingen af H&B fagligt og forretningsmæssigt
  • Har afsluttet en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau

Det er en fordel, hvis du har erfaring med management consulting.

 

Sådan søger du

Upload CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter via linket nedenfor.  Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi holder samtaler løbende, og ansættelse sker efter aftale.

Mulighed for ansættelse i København eller Aarhus.

Søg stillingen