da en

IT Supporter søges til ambitiøst konsulenthus i København

Har du et bredt kendskab til IT, og har du lyst til at være den, der sørger for, at systemerne spiller, IT-platformen er stabil og udstyret performer i en travl hverdag? Sætter du en ære i at levere 1. klasses supportoplevelser og være helt tæt på brugerne i hverdagen? Og har du et solidt overblik og et smil tilovers – også i pressede situationer?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi?

H&B l Hildebrandt & Brandi er et konsulenthus, der rådgiver topledelser i store, danske virksomheder. Vi hjælper dem til at opnå toppræstationer, lave store transformationer og med at løse komplekse udfordringer. Vi er pt. 65 ansatte fordelt i København og Aarhus, men vores konsulenter er også ofte på farten og ude hos kunderne.

Vi har travlt og er i kraftig vækst, og det er derfor, at vi søger en IT Supporter på fuld tid til vores kontor i København. Her får du sammen med vores IT Supporter i Aarhus ansvaret for at supportere, identificere, løse og følge op på vores medarbejderes dag-til-dag forespørgsler og udfordringer, indenfor software og hardware, og du bliver en del af udvikle hele vores digitale setup.

Du kan forvente et alsidigt og udfordrende job med IT-opgaver fra A-Z med base i hjertet af København i smukke omgivelser. Her bliver du en del af et stærkt fællesskab med imødekommende og ambitiøse mennesker, og en kultur hvor man investerer i hinanden og vil hinanden. Du vil indgå i et mindre IT-team, hvor der er mulighed for samarbejde, sparring og udvikling.

Hvad forventer vi af dig?

Det, H&B leverer til kunderne, skal være topprofessionelt og af høj kvalitet. Det stiller konstant krav til det it-fundament og det udstyr, vi har.

Som IT Supporter er din fornemmeste opgave derfor at skabe 1. klasses supportoplevelser gennem tilgængelighed, effektivitet og kvalitet i IT-supporten af vores konsulenter og andre stabsfunktioner. Det kræver, at du står på et solidt fundament af viden, erfaring og interesse indenfor IT, og at du arbejder ud fra en nysgerrig og handlingsorienteret tilgang, hvor du drives af at styrke os, så vi kan styrke vores kunder.

Derudover kræver din store kontaktflade i huset, at du er udadvendt og har gode sociale kompetencer, samtidig med at du trives med mange forskellige opgaver på samme tid, hyppig dialog, samt opfølgning.

Din primære arbejdsgang vil foregå på vores kontor i København, men det forventes at du også i et mindre omfang, er fysisk til stede på vores kontor i Aarhus.

Det vi søger, hos dig:

Som den ideelle kandidat kan du sætte kryds ved nedenstående kompetencer og personlige egenskaber.

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant IT-uddannelse (fx uddannet IT-supporter eller lignende)
 • Min. 2 års erhvervserfaring fra en lignende stilling
 • Har erfaring med Microsoft Windows, Office-pakken, Microsoft Azure og Microsoft SharePoint (erfaring med Microsoft Dynamics, Intune og PowerShell vil være en fordel, men er ikke et krav)
 • Har erfaring med installation og opsætning af pc’er, smartphone (iPhone), printere, netværk, mail og lignende
 • Har øje for at tilpasse og implementere IT-værktøjer i en forretningsmæssig kontekst
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

Det er vigtigt for os, at du:

 • Er ansvarsbevidst, proaktiv og selvkørende i din opgaveløsning
 • Er serviceminded, imødekommende og fleksibel
 • Tager ejerskab for dine opgaver og sætter en ære i at hjælpe dine kolleger
 • Har en detaljeorienteret og struktureret tilgang til opgaveløsning og opfølgning
 • Kan holde overblikket og prioritere dine opgaver, også når opgaverne bliver mange
 • Trives i et miljø, hvor tingene går stærkt, og hvor der samtidig forventes høj kvalitet

Er vi et godt match?

Upload en motiveret ansøgning, CV, billede samt andet relevant dokumentation via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er søndag den 22. maj 2022.

Med opstart i august 2022.

Samtaler afholdes på vores kontor i København i uge 22-24.