da en

Hvem har taget min kaffe?

Hvad skal der til for at holde på mine kunder?

Gode kundeoplevelser!

Og hvordan skaber man så dem?
Når hverken medarbejdere eller ledelse mister kunden af syne, er grobunden for en kundeorienteret forretning skabt. Det handler denne lille bog om, som er skrevet af Tomas Lykke, partner hos H&B, og ekspert inden for kundeorientering.

Bogen præsenterer dig for et simplificeret, men relaterbart univers, i form af kaffebaren ALBERTS. Den loyale medarbejder Benny er historiens fortæller, og gennem hans øjne får du inspiration og ideer til, hvordan du og dine kolleger, ledere og medarbejdere i fællesskab kan arbejde med kundeorientering i jeres virksomhed.

Bogen henvender sig til alle medarbejdere og ledere i virksomheder, hvor kunden er central for virksomhedens fortsatte vækst. Bogen er letlæst, og kan anvendes til inspiration og provokation, når virksomheden vil videre i arbejdet med forbedring af kundeoplevelsen.

Bogen har særlig effekt, hvis den bruges som afsæt for teamrefleksion og diskussion – som input til forretningsudvikling og bedre kundeoplevelser.
Nogle virksomheder vælger at købe et eksemplar til alle medarbejdere til fordelagtige priser. Andre vælger at give bogen sit eget særtryk, f.eks. ved at sætte eget forord ind samt logo.

Køber man mere end 100 eksemplarer, kan man også få et foredrag med forfatteren med til særpris.

Kontakt H&B, hvis du vil høre om jeres muligheder. Skriv til hvemhartagetminkaffe@hildebrandtbrandi.com eller kontakt telefonisk +45 70 20 06 87.