da en

Digital Executive Briefing

Torsdag den 11. juni 2020

Transformation er en del af dagligdagen i de fleste organisationer, men øget kompleksitet gør det sværere og sværere for virksomheder at få dem til at lykkes. Mirakelkuren er desværre ikke opfundet. I samarbejde med Nykredit ErhvervsBank inviterer vi danske direktører og mellemledere til en digital briefing, hvor vi sætter fokus på emnet (invitation er påkrævet).

Om briefingen

Dato: 11. juni 2020
Tid: 08:00 – 09:15
Kanal: Zoom

Vi har samlet en række råd til at øge sandsynligheden for at få succes med transformationer, som vi vil dele med deltagerne. Derudover vil CEO for Danske Commodities, Helle Ø. Kristiansen, dele sine erfaringer med at drive transformationer.

Helle Ø. Kristiansen har stor erfaring med at drive transformationer. Ud over at være CEO for Danske Commoditiesog har hun over 10 års erfaring fra poster som CRO og CFO. Samtidigt har hun varetaget flere bestyrelsesposter. I 2019 blev Helle Ø. Kristiansen kåret som #31 på Fortune’s Top 100 over verdens mest indflydelsesrige forretningskvinder.


Briefingen er specifikt målrettet danske direktører og mellemledere. Hvis du er interesseret i at deltage, er du velkommen til at kontakte os.

Vi gør opmærksom på, at webinaret vil blive optaget til brug for markedsføring af H&B.

Kontakt