da en

Vi søger erfarne Senior Managers inden for Commercial Excellence til København og Aarhus

H&B er topledelsens rådgiver, og et ledende danskbaseret konsulenthus i vækst. Derfor er vi på udkig efter Senior Managers der, med høj faglighed og motivation, er klar til at løse afgørende udfordringer for store, danske virksomheder.

I en tid hvor konkurrencen accelerer, er vækst og øget performance beviset på at organisationen flytter sig. Det stiller store krav til at topledelsen kan navigere i mulighederne og træffe de rigtige beslutninger, både strategisk og operationelt.

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores faglighed og søger derfor flere nye kolleger til vores kontorer i København og Aarhus.

Vi hjælper topledelser med at opnå toppræstationer og løse deres vigtigste udfordringer…

.. og vi arbejder primært inden for tre fagområder: Strategy & Organisation, Business Transformation og Commercial Excellence. Du kan læse mere om os her.

Vores klienter er ambitiøse danske virksomheder på tværs af sektorer. Der er derfor kort vej – helt bogstaveligt – til de faglige udfordringer og store opgaver. Størstedelen af de virksomheder vi arbejder for, er inden for det private, men vi arbejder også for offentlige organisationer. Vi indgår typisk langvarige samarbejder, hvor vi engagerer os i klienternes virkelighed, både personligt og fagligt, for at matche deres behov.

Som Senior Manager vil du have ansvaret for, at

 • Scope, lede og drive projekter inden for Commercial Excellence
 • Øge virksomheders kommercielle performance – lige fra kommerciel strategi og produktudvikling til forbedring af kundeoplevelser, kunderejser og kundekultur
 • Styrke virksomhedernes salgskompetencer og sætte retning for og hastighed på salgs- og kundeagendaen
 • Udvikle eksisterende klientrelationer, men også skabe helt nye relationer
 • Være ansvarlig for at sikre høj kvalitet i vores leverancer
 • Udover at indgå i et fagligt fællesskab med talentfulde rådgivere inden for CE, vil du også spille en central rolle i at videreudvikle huset internt, og med stillingen er også mulighed for senere at indgå i partnerkredsen

I H&B har vi fokus på life balance og at tilbyde læring og udvikling i jobbet..

… så du hele tiden kan være en stærk rådgiver i selv de mest komplekse projekter. Vi sørger også for at skabe rum til, at du kan udvikle dig personligt. Vi sætter i det hele taget mennesket først og fastholder en arbejdskultur, der skaber rammer for hele mennesker, og som lader dig brænde igennem – frem for at brænde ud. Vi gør en dyd ud af life balance, da vi mener man kun har ét liv, og dette indebærer i lige så høj grad privatliv som arbejdsliv. Vi mødes som firma over 16 dage om året til H&B camps og udvikler vores faglighed og værktøjskasse, tager temperaturen på vores egen strategi samt dyrker fællesskabet.

Som Senior Manager kan din faglighed være baseret på…

… både strategisk og operationel erfaring, for eksempel fra den finansielle sektor, teleindustrien eller BtB-virksomheder med høj kompleksitet. Som den ideelle kandidat deler du vores værdisæt, og du har:

 • En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau
 • Minimum fem års konsulenterfaring fra et stort anerkendt konsulenthus, hvor du blandt andet har haft ansvar for at drive store, kommercielle forandringsprojekter, gerne kombineret med erfaring fra industrien.
 • Evnen til at kombinere et højt engagement med tung faglighed, så du kan være klienternes ”trusted advisor”
 • Solide projektledelsesevner og en samarbejdsorienteret tilgang til både teamet og klienten gør, at du naturligt opnår følgeskab
 • Et veludviklet netværk på topniveau, som du er vant til at bruge i forretningsøjemed
 • Sans for grundighed og kvalitet samt evnen til at bringe disse kompetencer i spil i såvel klientleverancer som kommercielt
 • Stærke kompetencer og værktøjer fra tidligere CE-arbejde med fokus på vækst, kundeoplevelser, salgsperformance og go-to-market, som du kan dokumentere resultaterne af
 • Du skal have lyst og evner til at bidrage både til udvikling af H&B’s klienter, men også til udviklingen af vores interne kultur og ambitiøse talenter

Vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt

Du søger jobbet ved at uploade et fyldestgørende CV, inkl. en kort motivation for rådgiverrollen og H&B, eksamensbevis samt andre relevante dokumenter. Brug linket nedenfor.

Rekrutteringsprocessen består af tre samtaler. Vi holder samtaler i København og Aarhus, og vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Du kan læse mere om os på hildebrandtbrandi.com.

Vi håber du vil være med på rejsen og ser frem til at modtage dit materiale.