da en

Vi søger erfarne rådgivere med partnerpotentiale inden for Operational Excellence og Transformation

De danske topledere er ambitiøse, og de har brug for personlig og vidensbaseret rådgivning til at løse afgørende udfordringer inden for Operational Excellence og Transformation. Den viden søger de hos os – og vi søger den hos dig. H&B er nemlig topledelsens rådgiver, og vi er i vækst. Derfor er vi på udkig efter erfarne rådgivere med høj faglighed og motivation inden for området. Er det dig? Så håber vi, du vil sætte dit arbejde på pause i et øjeblik og læse med her.

Det kræver stor erfaring, høj faglighed og strategisk ballast at hjælpe ambitiøse topledere med at opnå toppræstationer. Den rådgivning tilbyder vi hos H&B, og vi oplever stor efterspørgsel på projekter inden for alle vores fagområder, herunder Operational Excellence og Transformation. Vi søger derfor nye kolleger på senior- og/eller partnerniveau med solid erfaring og ikke mindst passion for rådgivning til vores kontorer i København og Aarhus.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi dig?

Hos H&B arbejder vi med tre fagområder: Strategy & Organisation, Commercial Excellence og Operational Excellence (OE). Vores klienter er typisk store, ambitiøse virksomheder, og vi arbejder i langvarige samarbejder, hvor vi engagerer os i klienternes virkelighed både personligt og fagligt for at matche deres behov og situation.

For at du skal kunne forstå og rådgive topledere ud fra deres specifikke situation, er det afgørende, at du som rådgiver får rum til at opbygge personlige relationer både til dine kolleger og dine klienter. Vi tror med andre ord på, at den rådgivning og de løsninger vi leverer, skal ske for mennesker, med mennesker, som mennesker. Og det forpligter. Derfor sætter vi mennesket først og arbejder hårdt for at fastholde en arbejdskultur, der lader dig brænde igennem – fremfor at brænde ud.

Det vi søger i dig, er derfor en Senior Advisor eller Engagement Partner inden for OE og Transformation, der formår at blande god energi og integritet med høj faglighed.

Som en del af OE-teamet skal du:

 • Sælge, lede og levere projekter inden for OE og Transformation
 • Øge organisationers lønsomhed gennem strategier, eksekveringskraft og optimering
 • Arbejde med strategideployering program- og projektledelse, lean, agil transformation, driftsledelse, gennemførelse af fusioner, omkostningsreduktion og digital automatisering
 • Være ansvarlig for relationen med kunden, den overordnede problemdefinition og -løsning samt leverancekvaliteten
 • Drive at antal større projekter ad gangen med tilhørende teams af talentfulde rådgivere, hvor du vil være med til at sætte retning for den faglige udvikling

Udover at drive projekter for vores klienter, vil du også få stor intern indflydelse – og med stillingen indgår muligheden for senere at træde ind i partnerkredsen.

Hvem er du, og hvad søger vi i dig?

Som rådgiver inden for OE og Transformation skal din erfaring være bygget på viden og relationsarbejde.

Som den ideelle kandidat har du:

 • En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau
 • Minimum fem års erfaring fra et større konsulenthus plus gerne tre til fem års erfaring fra industrien
 • Erfaring med at drive projekter med fokus på lean-implementering, agil transformation, reduktion af omkostninger, driftsledelse, digitalisering, fusionsarbejde/PMI-kontor, transformation og ledelsesudvikling
 • Et veludviklet netværk på topniveau, som du er vant til at bruge i forretningsøjemed
 • Sans for grundighed og kvalitet og evnen til at bringe disse kompetencer i spil for at lukke salg og generere omsætning
 • Stærke kompetencer og værktøjer fra OE/Transformations-arbejdet, som du kan dokumentere resultaterne af
 • Eventuel erfaring fra sektorerne forsyning, finans og den tredje sektor

Vi sætter dog ikke kun pris på din faglige bagage. Vi søger i lige så høj grad en kollega, der er empatisk, humoristisk, samarbejdsvillig og fyldt med god energi, så du kan bidrage til udviklingen af H&B’s klienter, vores interne kultur og ikke mindst vores ambitiøse talenter.

Vi håber på at finde din ansøgning i bunken

Rekrutteringsprocessen består af tre samtaler, og vi kalder til samtale løbende.

Du søger jobbet ved at uploade et fyldestgørende CV og andre relevante dokumenter via linket nedenfor. Senere i processen vil du blive bedt om at udfylde et motivationsskema.

Du kan læse mere på hildebrandtbrandi.com, men har du opfølgende spørgsmål til stillingen eller til os som virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.