da en

Vi søger erfarne rådgivere med partnerpotentiale inden for Commercial Excellence

De danske topledere er ambitiøse, og de har brug for personlig og vidensbaseret rådgivning til at løse afgørende udfordringer inden for Commercial Excellence. Den viden søger de hos os – og vi søger den hos dig. H&B er nemlig topledelsens rådgiver, og vi er i vækst. Derfor er vi på udkig efter erfarne rådgivere med høj faglighed og motivation inden for området. Er det dig? Så håber vi, du vil sætte dit arbejde på pause i et øjeblik og læse med her.

Det kræver stor erfaring, høj faglighed og strategisk ballast at hjælpe ambitiøse topledere med at opnå toppræstationer. Den rådgivning tilbyder vi hos H&B, og vi oplever lige nu stor efterspørgsel på projekter inden for alle vores fagområder, herunder Commercial Excellence. Vi søger derfor nye kolleger på senior- og/eller partnerniveau med solid erfaring og ikke mindst passion for rådgivning til vores kontorer i København og Aarhus.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi dig?

Hos H&B arbejder vi med tre fagområder: Strategy & Organisation, Operational Excellence og Commercial Excellence (CE). Vores klienter er typisk store, ambitiøse virksomheder, og vi arbejder i langvarige samarbejder, hvor vi engagerer os i klienternes virkelighed både personligt og fagligt for at matche deres behov og situation.

For at du skal kunne forstå og rådgive topledere ud fra deres specifikke situation, er det afgørende, at du som rådgiver får rum til at opbygge personlige relationer både til dine kolleger og dine klienter. Vi tror med andre ord på, at den rådgivning og de løsninger vi leverer, skal ske for mennesker, med mennesker, som mennesker. Og det forpligter. Derfor sætter vi mennesket først og arbejder hårdt for at fastholde en arbejdskultur, der lader dig brænde igennem – fremfor at brænde ud.

Det vi søger i dig, er derfor en Senior Advisor eller Engagement Partner inden for CE, der formår at blande god energi og integritet med høj faglighed.

Som en del af CE-teamet skal du:

 • Sælge og levere projekter inden for CE, hovedsageligt i hovedstadsområdet
 • Øge virksomheders kommercielle performance – lige fra kommerciel strategi og produktudvikling til forbedring af kundeoplevelser, kunderejser og kundekultur
 • Styrke virksomheders salgskompetencer og sætte retning for og hastighed på kundeagendaen
 • Udvikle eksisterende klientrelationer, men også skabe helt nye relationer
 • Bidrage til at styrke H&B’s position og ydelser
 • Være ansvarlig for at sikre høj kvalitet i vores leverancer

Udover at indgå i et fagligt fællesskab med talentfulde rådgivere inden for CE, vil du også få stor intern indflydelse – og med stillingen indgår muligheden for senere at træde ind i partnerkredsen.

Hvem er du, og hvad søger vi i dig?

Som rådgiver inden for CE skal din faglighed været baseret på både strategisk og operationel erfaring fra fx den finansielle sektor, teleindustrien eller BtB-virksomheder med høj kompleksitet.

Som den ideelle kandidat har du:

 • En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau
 • Minimum fem års erfaring, hvor du blandt andet har haft ansvar for at drive store, kommercielle forandringsprojekter
 • Evnen til at kombinere et højt engagement med tung faglighed, så du kan være klienternes ”trusted advisor”
 • Et veludviklet netværk på topniveau, som du er vant til at bruge i forretningsøjemed
 • Sans for grundighed og kvalitet og evnen til at bringe disse kompetencer i spil for at lukke salg og generere omsætning
 • Stærke kompetencer og værktøjer fra tidligere CE-arbejde med fokus på kundeoplevelser og salgsperformance, som du kan dokumentere resultaterne af
 • Eventuel erfaring med management consulting fra top tier

Vi sætter dog ikke kun pris på din faglige bagage. Vi søger i lige så høj grad en kollega, der er empatisk, humoristisk, samarbejdsvillig og fyldt med god energi, så du kan bidrage til udviklingen af H&B’s klienter, vores interne kultur og ikke mindst vores ambitiøse talenter.

Vi håber på at finde din ansøgning i bunken

Rekrutteringsprocessen består af tre samtaler, og vi kalder til samtale løbende.

Du søger jobbet ved at uploade et fyldestgørende CV og andre relevante dokumenter via linket nedenfor. Senere i processen vil du blive bedt om at udfylde et motivationsskema.

Du kan læse mere på hildebrandtbrandi.com, men har du opfølgende spørgsmål til stillingen eller til os som virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.