da en

Engagement skal sikre udvikling af den næste generation

Udviklingen af næste generation i det aktive familieejerskab er uden tvivl én af de mest udfordrende, komplicerede og givende opgaver, der vil møde familien generation efter generation. På verdensplan har 70% af de familieejede virksomheder ingen plan for generationsskifte*. Det er en skam, for en gennemarbejdet plan giver mange muligheder for at skabe en udviklende, gradvis indføring i familieejerskabet, hvor den ene generation støtter den næste og skaber ejere, der glæder sig over mulighederne i ejerskabet i stedet for at mærke det som en tung vægt over skuldrene.

Der er heldigvis mange familier, for hvem det lykkes at skabe en frugtbar transition uden for lange overlap, uden at slide på familien, og uden tab i formue og virksomhedsdrift.

Hvordan det kan lykkes, ser vi nærmere på i vores seneste magasin om aktivt familieejerskab: Udvikling og engagement: Næste generation i det aktive familieejerskab, som du kan downloade herunder.

*PwC Family Business Survey 2021

Download magasinet

I H&B deler vi løbende ny viden i form af artikler, magasiner, bøger, videoer og events. Ved ’Download magasinet’ giver du tilladelse til, at vi må sende dig vores udgivelser og invitationer på mail. Vil du vide mere om vores behandling af dine persondata, kan du finde vores persondatapolitik her.

Hvis du ønsker et fysisk eksemplar, er du velkommen til at kontakte os.