da en

Eksekvering: Simplificér, kommunikèr og gør det målbart

Marianne Kirkegaard, som er CEO for CSM Bakery Solutions og medlem af bestyrelsen i bl.a. Salling Group, giver her tre gode råd til eksekvering af strategien.

“Ingen plan overlever første kontakt med fjenden,” sagde den dansk-tyske officer Helmuth von Moltke i midten af 1800-tallet, og det gælder stadig. Verdens bedste plan findes ikke i praksis. Det er altid i eksekveringen, det halter. Derfor har topchefen, Marianne Kirkegaard, tre gode råd til eksekveringen:

  • Simplificér: Desto mere du kan simplificere tingene, desto bedre. Det omvendte er aldrig en kunst
  • Kommunikér: Det er ikke svært at få alle medarbejdere til at forstå den overordnede strategi. Det sværeste er at sikre, at hver medarbejder ved, hvad han eller hun skal bidrage med. 
  • Gør det målbart: Det skal være muligt at fejre, om man er en succes eller ej – og man skal ikke være bange for at belønne det. Der skal være en gulerod til dem, der når deres mål.

Marianne Kirkegaard har fingeren på pulsen. I USA – og i Danmark. Hun er CEO for CSM Bakery Solutions, og hun er medlem af bestyrelsen i bl.a. Salling Group. Marianne er med lige fra udviklingen af en forretningsstrategi til en forsvarlig eksekvering. Hun ved, hvad der skal til, og de mange års karriere i internationale virksomheder har givet hende en stærk ballast.


Se hele interviewet med Marianne Kirkegaard herunder