Artikler Digitalisering | Årsskrift 2018: Digital transformation

Artikler Digitalisering

Årsskrift 2018: Digital transformation

Der er mange meninger og holdninger, men én ting er sikkert; Digitaliseringen ændrer adskillige forretningsmodeller og industrier. Nye digitale spillere slår igennem på markederne, før man når at stave til r-o-b-o-t, og de etablerede brancher halser efter i kapløb med udviklingen.

For fortsat at skabe værdi for kunder, medarbejdere og aktionærer er det nødvendigt, at organisationer forholder sig til de nye spilleregler på markederne. Kommer man for sent i gang, er det svært at indhente en ny agil spiller, der ikke er tynget af en stor organisation og etablerede beslutningsstrukturer, og som har digitaliseringens logik forankret i sit DNA.

I H&B’s årsskrift 2018 får du vores perspektiver på, hvad der skal til, for at organisationer kan udnytte potentialet i den digitale udvikling. Vi håber, det vil inspirere og gøre jeres arbejde med digital transformation fokuseret og værdiskabende.

Hør mere

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller sidder med en lignende problemstilling, så ring eller skriv gerne.

 

Søren Brandi 
MANAGING PARTNER

+45 30 62 79 72
sb@hildebrandtbrandi.com

Anders Nørgaard
PARTNER

+45 29 61 79 72
an@hildebrandtbrandi.com

Vi er topledelsens rådgiver. Vi hjælper organisationer til at opnå toppræstationer ved at løse komplekse udfordringer og skabe succesfulde transformationer, fra analyse og strategi til eksekvering og forankring. For mennesker og med mennesker.