da en

Deltids Office Assistant (lukket for ansøgninger)

Er du studerende, og leder du efter et fleksibelt deltidsjob? Brænder du for en alsidig arbejdsdag, har du et stærkt ”fikser-gen”, og trives du i et dynamisk miljø med mange bolde i luften?

Hvem er vi?

Vi hjælper topledelser i ambitiøse organisationer med at opnå toppræstationer og løse deres vigtigste udfordringer. Vi er 50 ansatte fordelt i København og Aarhus, og vi er i vækst.

Vi har en unik kultur og et stærkt og åbent fællesskab, som vi værner om og udvikler med omhu. Vi samarbejder og hjælper hinanden, så vi opnår de bedste resultater. Vi er tætte på hinanden, prioriterer at være sammen – og vi har det sjovt sammen.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et udfordrende og praktisk orienteret deltidsjob i en dynamisk virksomhed med varierende arbejdsopgaver, gode kolleger, fokus på den gode kundeoplevelse og en behagelig omgangstone. Samtidig kommer du til at indgå i et engageret ungt team af Office Assistants, hvor der er mulighed for sparring og personlig udvikling.

Opgaverne er en kombination af rutine- og afvekslende opgaver. Det kan for eksempel være generel oprydning på kontoret, indkøb af kontorartikler, forplejning og friske blomster, bestilling og håndtering af frokost, klargøring af fredags-morgenmad, klargøring og servicering af møder og workshops i huset, opstilling af borde og stole, mødebookinger, kontakt til diverse leverandører, værtinde/værtsrollen, åbne og lukke kontoret, hjælp til print, post og andre praktiske ærinder for huset.                     

Hvem er du?

Vi søger en energisk, ansvarsbevidst og serviceminded kollega, der kan få dagligdagen til at gå op i en højere enhed. Vi har brug for din hjælp i cirka 10-15 timer om ugen med forbehold for ekstra timer i travle perioder.

Du får en stor kontaktflade i et ambitiøst team, hvor tingene går stærkt – og hvor der samtidig forventes høj kvalitet. Det er derfor vigtigt, at du har stærke sociale kompetencer, er fleksibel og hjælpsom, og at du kan håndtere – og har lyst til – at arbejde med mange forskellige praktiske opgaver.

Vi forestiller os, at du er under uddannelse og for eksempel går på 1. eller 2. semester.

Personlige egenskaber og kompetencer:

 • Du er serviceminded, smilende og trives i en udadvendt rolle
 • Du er selvstændig og moden i din tankegang
 • Du er fleksibel og brænder for at hjælpe andre
 • Du er energisk, løsningsorienteret og effektiv
 • Du trives med såvel rutineopgaver som afvekslende opgaver
 • Du motiveres af at den daglige drift er af høj kvalitet
 • Du er drevet af et stærkt ”fikser-gen”
 • Du kan håndtere og trives med mange bolde i luften på én gang
 • Du arbejder struktureret og målrettet
 • Du har øje for detaljerne
 • Du kan både arbejde individuelt og i teams
 • Du har gode mundtlige og skriftlige egenskaber på dansk 
 • Du har erfaring med Office-pakken og har arbejdet i Outlook og Excel

Det er en fordel, at du har kørekort og gerne adgang til bil.

Er vi et godt match?

Upload motiveret ansøgning, CV, billede samt andet relevant dokumentation, såsom karakterer og eksamensbeviser via linket nedenfor.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til HR Assistant, Simone Witting, på tlf. +45 3116 5045.

Ansøgningsfristen er mandag den 15. juni 2020.

Med opstart i august 2020.

Samtaler afholdes i Aarhus i uge 25-27.