Board Health Index

H&B Analytics tilbyder en normativ tilgang til bestyrelsesevalueringer til virksomheder og organisationer, der ønsker en evaluering af bestyrelsen, der tager udgangspunkt i anbefalinger for God Selskabsledelse.

Board Health Index Modellen

Board Health Index evaluerer jeres samarbejde, performance og kompetencer – og kommer med klare anbefalinger til fremtidigt fokus for bestyrelsen.

Det er et bestyrelsesevalueringskoncept, som måler bestyrelsens performance indenfor en række relevante emner. Det giver bestyrelsen mulighed for at se styrker og svagheder i nuværende performance. Konceptet giver et holistisk billede af bestyrelsens kompetencer og danner grundlaget for en prioriteret udviklingsplan. Derudover viser det en spredningen blandt medlemmernes vurdering til at supplere scoren. Det giver et mere dybdegående indblik i, hvilke tematikker medlemmerne er uenige i, som kan bruges til gode bestyrelsesdrøftelser.

Case: Bestyrelsesevaluering åbner op for en vigtig dialog

En bestyrelsesevaluering giver mulighed for refleksion, fælles forståelse og identifikation af udfordringer. Sådan lyder det fra Søren Møller, bestyrelsesformand i DGI Byen, der i år har brugt H&B Analytics evalueringsværktøj, Board Health Index, til at få indblik i bestyrelsens performance til at forbedre samarbejdet samt at styrke beslutningsprocesserne.

Læs hele casen om DGI byen

To niveauer af bestyrelsesevalueringer

Der er to niveauer af bestyrelsesevalueringer, en light og standard. Download folderen herunder, for at se eksempler på nogle af de nævnte elementer og modeller.

Board Health Index

Download folderen for at læse mere

  Tak for din interesse

  Her kan du downloade magasinet.

  Download magasin

  Hør mere

  Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så ring eller skriv gerne.
  Sofie Lindgaard Breum
  Managing Director - H&B Analytics
  Anders Schriver Strand
  Manager - H&B Analytics
  Søren Klestrup Petersen
  Analytics Consultant - H&B Analytics