[UDSKUDT] EVENT | Vil du arbejde for toppen af dansk erhvervsliv?

Besøg os til en uformel aften på vores kontor på Esplanaden 7 og lær mere om dét at være management consultant hos H&B | Hildebrandt & Brandi.

Vi inviterer indenfor onsdag d. 25. marts fra kl. 17:30 til social dining og networking. Til eventet vil du få mulighed for at lære mere om os, hvad vi laver, og hvad vi står for. Du vil møde vores managing partner, Søren Brandi, der stiftede virksomheden i 2004, og der vil være yngre konsulenter til at fortælle om skiftet fra at være studerende til det første job.

H&B er topledelsens rådgiver
Vores projekter er forankret i topledelsen, og involverer typisk store dele af organisationen. Gennem værdiskabende rådgivning og robust eksekvering hjælper vi ambitiøse organisationer med at opnå toppræstationer og løse deres vigtigste udfordringer. Vores vision er at skabe bæredygtige løsninger, der holder og giver mening på lang sigt – samtidig med, at vi tager højde for organisationens kortsigtede behov. Den stræben gennemsyrer vores måde at arbejde på, og vi er ikke tilfredse, før vi har skabt reel og langsigtet værdi for vores klienter.

Kom bare
Er du kandidatstuderende eller på sidste år af din bachelor? Så vil vi se frem til at møde dig!
Ansøg inden d. 16. marts ved at sende dit CV og dine karakterer her.
Bemærk, at det ikke er nødvendigt at vedhæfte et følgebrev.

Har du spørgsmål?
Ring eller skriv gerne til:


Spørgsmål om eventet: Anne Katrine Troelsen
akt@hildebrandtbrandi.com
+45 2818 6947


Spørgsmål om rekruttering:  Clara Løvegod
cl@hildebrandtbrandi.com

Du kan læse mere om H&B her.