Udkommer i dag: Hvem har taget min kaffe?

 

PRESSEMEDDELELSE: EN LILLE BOG OM KUNDEOPLEVELSER

Enestående kundeoplevelser er midlet til at få og holde på kunder.
Med en klar reference til den verdensomspændende bestseller “Hvem har flyttet min ost?”, gør Tomas Lykke den kunsten efter med fokus på kundeoplevelser.
Hvem har taget min kaffe – en lille bog om kundeoplevelser tager udgangspunkt i en kaffebar, dens ledelse og ansatte, som vi følger gennem flere årtier. Universet omkring kaffebaren er simplificeret, og læseren kommer på bogens cirka 140 sider til at læse om bl.a. faldgruber ved dårlig ledelse, resultatmåling af medarbejdere der giver bagslag, involvering af medarbejdere, god ledelse og kundeinddragelse.

Forfatteren, Tomas Lykke, partner i Hildebrandt & Brandi, er en af Danmarks mest anerkendte eksperter i kundeorientering, og står bag nogle af de mest solgte danske bøger om at fokusere på kundeoplevelser.
Med et væld af genkendelige situationer fra virkelighedens arbejdspladser, henvender bogen sig til alle ansatte i virksomheder, der arbejder med kunder, og som gerne vil have ideer til, hvordan man holder på sine kunder.

Bogen inspirerer til nye tilgange, og lægger op til at fremprovokere og igangsætte lokale diskussioner med afsæt i den enkelte virksomheds kundefokus. Målgruppe: Ledelse, salgspersonale, kundeservicepersonale, administrative medarbejdere, marketing- og PR-personale.

KØB BOGEN LÆS MERE

 

Henvendelser vedrørende foredrag med videre:
Forfatter Tomas Lykke, tl@hildebrandtbrandi.com, mobil: 40 40 22 51
Partner hos H&B | Hildebrandt & Brandi, med fokus på Customer Experience.

Tomas Lykke