Tomas Lykkes seneste LinkedIn-indlæg: Jeg elsker kundeservice!

Tomas Lykke den 13. marts 2019 på LinkedIn:

Jeg har i dag været på lyt i kundeservice. Jeg bliver til stadighed imponeret over, hvad frontline medarbejderne gør for at sikre den gode kundeoplevelse. De sidder jo i sandhedens øjeblik, hvor brandet i bogstaveligste forstand møder kunden.

Den medarbejder, jeg sad hos, var lyttende, interesseret og hele tiden orienteret mod at skabe tryghed og tillid hos kunden. Det gjorde han bl.a. ved at sætte sig selv i spil og være personlig med kunden. Derudover havde han et stærkt ønske om at levere ”det lille ekstra” som kunden ikke forventede. Det gjorde han bl.a. ved at forbedre kundernes løsning – uopfordret.

Det får mig til at tænke på, hvor vigtig kundeservice er for virksomhedens brand. Hvor tit har man kundernes uforstyrrede opmærksomhed i 8-10 minutter? Det er en unik anledning til at bekræfte kundens valg af leverandør, samtidig med at det giver en unik mulighed for at behovsafdække kunden og evt. opdatere kundens løsning.

Succeskriteriet for medarbejderen var ikke salget. Det var den gode kundeoplevelse. Jeg mener, det er afgørende, at medarbejdere udstyres med kompetencer og mandat til at levere brandoplevelsen, og at dette er målet for deres arbejde. Salget er en behagelig sideeffekt af den gode kundeoplevelse.

Du kan følge Tomas og se hans tidligere LinkedIn.opslag her.