Forfremmelser i H&B

Vores fire dygtige kolleger, Rasmus Nielsen, Christian Vester, Christian Birk og Martin Enevoldsen, blev inden sommerferien forfremmet til Senior Management Consultants.

Forfremmelsen er et udtryk for den flotte udviklingsrejse, som de hver især har været på de seneste par år. Med afsæt i forskellige har de opbygget hver deres stærke profil, og de har allerede tilegnet sig en bred erfaring som rådgivere for flere af landets førende virksomheder. Vi er glade for og stolte af at have dem som kollegaer. Stort tillykke til dem alle fire!

 

Læs mere om dem herunder:

Rasmus Nielsen rådgiver topledelser inden for commercial excellence og transformation med fokus på den gode kundeoplevelse. Rasmus har en baggrund som IT-konsulent i H&B, hvor han har bidraget til bl.a. forretningsudvikling og digitalisering. Rasmus er 31 år og uddannet cand.it fra Aarhus Universitet.

Christian Vester har bl.a. erfaring med strategiudvikling, strategieksekvering samt projekt- og forandringsledelse i både offentlige og private virksomheder. Hos H&B rådgiver Christian topledelser inden for strategiske områder som operating model, koncern- og forretningsstrategi. Christian er 29 år og uddannet cand.merc fra Aarhus Universitet.

Christian Birk har erfaring inden for agil projektledelse og programledelse i detailsektoren. Derudover har han arbejdet med Post Merger Integration, herunder forretningsudvikling, transformation, procesoptimering og porteføljeledelse. Hos H&B rådgiver Christian topledelser inden for operational excellence. Christian er 28 år og uddannet cand.merc fra Aarhus Universitet.

Martin Enevoldsen har erfaringer med strategi- og forretningsudvikling, strategieksekvering, digitalisering og projekt- og programledelse. Hos H&B rådgiver Martin topledelser inden for strategi og operational excellence. Martin er 29 år og uddannet cand.merc fra Aarhus Universitet.