H&B Analytics

I en verden, hvor alt skal gå hurtigt, og indbakken flyder over med vedhæftede filer, er der behov for en analysepartner, der kan skære ind til benet og fokusere på de vigtigste indsigter.

H&B Analytics leverer analyser i verdensklasse via to etablerede brands: H&B | Hildebrandt & Brandi og EPSI Rating Danmark samt under eget brand. 

Vi sætter en ære i at levere handlingsklare indsigter baseret på komplekse analyser og stærk forretningsforståelse.

Fremtidig finansiel vækst er et pejlemærke for os, og en af vejene dertil er via tilfredse og loyale kunder. En anden vej er via engagerede medarbejdere. Vi stiller skarpt på de ikke-finansielle performance indicators og anviser vejen til vækst.

Handlingsklare Indsigter

Dybe analyser + bred forretningsforståelse = handlingsklare indsigter

Dybe analyser fordi vi har de skarpeste hoveder, som omsætter problemstillinger til klare hypotesetest – som udmunder i stærke indsigter.

Bred forretningsforståelse fordi vores konsulenter har stor erfaring med at eksekvere på baggrund af analyser – og derfor ved, hvad der er behov for i praksis.

Handlingsklare indsigter fordi vores rapporter ikke skal i skuffen. De skal hænges op ved kaffemaskinen eller på direktørens kontor – fordi de klart anviser, hvor der skal sættes ind her og nu.

H&B Analytics driver EPSI Rating Danmark

I H&B Analytics er vi stolte af at drive EPSI Rating Danmark. EPSI har eksisteret i 30 år, og udspringer af et samarbejde mellem en række professorer, der undersøgte kundetilfredshed og -loyalitet. Deres arbejde udmundede i den patenterede EPSI-model, som stadig er den foretrukne avancerede model blandt både professorer, direktører og bestyrelser. 

”Når EPSI-modellen er analyse-metoden, slipper vi for at bruge tid på at diskutere validitet”

EPSI er ejet af den svenske stat, og er sat i verden for at bistå med at sikre bedre kundeoplevelser til nordiske kunder. En vision vi kun kan bifalde. H&B Analytics-teamet driver med stor succes den danske del af EPSI Rating – med løbende sparring med EPSI-gruppens filialer i Norge, Sverige og Finland.

Læs mere om EPSI her: https://www.epsi-denmark.org/

Via EPSI Rating leverer vi en række klart definerede produkter

Branchestudier

Standardiserede branchestudier med indsigt i de førende spilleres performance på en lang række parametre.
Hvad driver kundetilfredsheden? Hvor skal vi sætte ind? Hvad er de andre gode til?

Kundetilfredshedsundersøgelser

Fleksible, men dybe analyser med udgangspunkt i EPSI-modellen (kundetilfredshed).
Hvad driver kundetilfredsheden hos jer? Hvor bør I prioritere jeres indsatser?

Pulsmålinger

Fleksible, skræddersyede løsninger leveret via letforståelige dashboards.
Har I faste taktslag på kundetilfredsheden?

Temamålinger

Skræddersyede målinger, der svarer på jeres behov.
Hvad siger kunderne om det nyt område/automatisering/…?

Medlems- og medarbejderundersøgelser

Måling af alle former for interessenter – med enten komplekse modeller eller mindre, skræddersyede tilgange. For medarbejdertilfredshed kan vi ligeledes koble det med kundetilfredsheden og påvise sammenhængen..

Målesetup

Vi bistår virksomheder, der har behov for at blive skarpere på deres forklaring af deres kundetilfredshed. Fx har de en NPS-måling, de ikke kan forklare. Vi hjælper med at skabe klarhed og sikkerhed omkring resultaterne.

Vi har tilfredse kunder

Den seneste tilfredshedsmåling blandt vores egne kunder udmundede i en gennemsnitlig kundetilfredshed på 80,6. 

Nedenfor ses et par citater fra undersøgelsen:

“Altid imødekommende og positive svar på vores henvendelser, vilje til at tage en dialog om både metode, justeringer og indsigter samt hurtig og hjælpsom support.”

“Sofie Breum som personlig rådgiver, jeres kompetencer og brancheindsigt”

“Skarpe analyser og hurtig opfølgning”

Vil du vide mere?

Vi elsker at drøfte problemstillinger med nuværende og potentielle kunder. Tøv derfor ikke – giv os et kald eller send en mail. Vi ser frem til snakken!

Kontakt  

Sofie Breum


Direktør, H&B Analytics
slb@hildebrandtbrandi.com
+45-28497428