H&B på LinkedIn

Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Bedst til kundeoplevelser – den menneskelige faktor

I dette års magasin har vi sat fokus på ”den menneskelige faktor”, for i sidste ende er det mennesker, som gør forskellen for kundeoplevelsen – uanset om den er digital eller analog. Hvordan skaber man de bedste rammer for at medarbejderne kan gøre det rigtige for kunderne? Hvilken ledelsesindsats kræver det? Og hvilke konkrete eksempler har vi set virke i praksis?
Du kan få inspiration fra fire stærke virksomhedscases og læse om vores hands-on erfaringer fra mere end 50 kundeprogrammer. Derudover stiller vi skarpt på centrale temaer såsom digitalisering, medarbejderengagement og handlingsorienteret måling af kundeoplevelsen.

Tomas Lykke Partner
Søren Strunk-Sørensen Senior Advisor
Helle Føns | Senior Management Consultant | H&B | Hildebrandt & Brandi
Helle Føns Senior Advisor
Sofie Lindgaard Breum Senior Advisor
Philip Telmer Senior Management Consultant
Rasmus Aagaard Senior Management Consultant
Vand for fremtiden – Strategiske scenarier hjælper Aarhus Vand

Strategiske scenarier bruges til at skabe et klart mulighedsrum, når en virksomhed omgives af mange usikkerheder. Scenarier udvider, udfordrer og strækker den strategiske tankegang ved at kigge langt ud i fremtiden og åbne for en drøftelse af fundamentale, strategiske spørgsmål rummer en række muligheder for at udvikle virksomheden, og dette gav en sprudlende energi i processen.

Søren Brandi Managing Partner
Sofie T. Gildsig Senior Management Consultant
Jesper Boelt Senior Management Consultant
Management Consultants til København og Aarhus

Vi søger talentfulde dimittender til vores kontorer i København og Aarhus.
Vil du hjælpe ambitiøse organisationer med at løse deres vigtigste udfordringer? Har du høje ambitioner på dine og andres vegne? Og motiveres du af et stærkt fællesskab med udvikling, faglighed og hjælpsomhed i fokus?

Clara Løvegod Office & Recruitment Manager

Har du lyst til at lære os bedre at kende?