H&B på LinkedIn

Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Management Consultants til København og Aarhus

Vi søger talentfulde dimittender til vores kontorer i København og Aarhus.
Vil du hjælpe ambitiøse organisationer med at løse deres vigtigste udfordringer? Har du høje ambitioner på dine og andres vegne? Og motiveres du af et stærkt fællesskab med udvikling, faglighed og hjælpsomhed i fokus?

Clara Løvegod Office & Recruitment Manager
Fusionsramt? Sådan lykkes du med at realisere synergier i fusioner

Hvis I vil sikre succes med jeres fusion, kræver det, at I investerer up-front. Mange undervurderer planlægningen af integrationen, men det er her, hele fundamentet bygges. Sørg for at træffe de store beslutninger hurtigt, investér tidligt i at skabe et stærkt og samarbejdende ledelsesteam, og sikr god planlægning gennem mobilisering af et solidt hold af projektledere. Fusionsarbejde er et håndværk, som kræver kompetence, grundighed og ledelse.

Anders Nørgaard Partner
Tomas Lykke Partner
Rie Bing Senior Management Consultant
Beklager! Der findes ikke en mirakelkur til transformation

85 procent af de danske direktører fortæller, at transformation står meget højt på deres strategiske agenda. Alligevel lykkes kun omkring halvdelen med at realisere den tiltænkte værdiskabelse – og 70 procent formår ikke at transformere deres organisation hurtigt nok

Anders Nørgaard Partner
Ulrik Møller Christensen Partner
Ina Dam | Partner | H&B | Hildebrandt & Brandi
Ina Dam Partner
Rie Bing Senior Management Consultant
Annika Kvist Senior Management Consultant

Har du lyst til at lære os bedre at kende?