H&B på LinkedIn

[li-company-updates limit='3' company='90822']
Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Deltids Office Assistant (Aarhus)

Er du studerende, og leder du efter et fleksibelt deltidsjob? Brænder du for en alsidig arbejdsdag, har du et stærkt ”fikser-gen”, og trives du i et dynamisk miljø med mange bolde i luften?

Simone Witting | HR Assistant | H&B | Hildebrandt & Brandi
Simone Witting HR Assistant
Vikariat: IT Supporter på deltid (Aarhus)

Er du studerende, og leder du efter et fleksibelt vikarjob på deltid inden for IT – med mulighed for forlængelse? Har du et bredt kendskab til IT, og sætter du en ære i at sikre et højt serviceniveau og en stabil IT-platform? Så er det måske dig, vi leder efter.

Per Bach Sørensen CFO
Clara Løvegod Office & Recruitment Manager
Digital Executive Briefing

Torsdag den 11. juni 2020

Transformation er en del af dagligdagen i de fleste organisationer, men øget kompleksitet gør det sværere og sværere for virksomheder at få dem til at lykkes. Mirakelkuren er desværre ikke opfundet. I samarbejde med Nykredit ErhvervsBank inviterer vi danske direktører og mellemledere til en digital briefing, hvor vi sætter fokus på emnet (invitation er påkrævet).

Ulrik Møller Christensen Partner

Har du lyst til at lære os bedre at kende?