H&B på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 1 Day Agoview on linkedin

  H&B | Hildebrandt & Brandi

  KARRIERE I H&B. At være Management Consultant kræver, at man har lyst til at lære noget nyt hver dag, fortæller Christian Degn Vester, og det kan han i H&B. Drømmer du også om en udviklende og udfordrende karriere? Lige nu søger vi Management Consultants til vores kontorer i København og Aarhus. Læs mere på hildebrandtbrandi.com/karrieremuligheder-mc #ledigestillinger #managementconsulting

 • 2 Days Agoview on linkedin

  H&B | Hildebrandt & Brandi

  KUNDEOPLEVELSER. I vores seneste magasin om #kundeoplevelser, giver vi vores perspektiv på, hvordan virksomheder kan accelerere kundeagendaen – og dermed styrke deres fremtid. Hør blandt andet, hvordan Krifa, Jyske Bank, Stark og NNIT arbejder med at sikre kundernes stemmer i det daglige. God læselyst!

 • 12 Days Agoview on linkedin

  H&B | Hildebrandt & Brandi

  CLIENT VALUE STORY. Digitalisering præger i disse år den danske forsikringsbranche, og mange selskaber arbejder på at sætte kundens behov i centrum for udvikling. Kundernes forventninger til de enkelte selskaber øges, og det kræver en ekstra indsats at være konkurrencedygtig. Læs hvordan GF Forsikring taklede denne udfordring. #casestudies #customerjourney #designthinking #innovation #managementconsulting

Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Inspiration til juleferielæsningen

Mangler du en god julebog – eller en sidste-øjebliks-julegave – så læs med her. Henrik Ørholst, som er boganmelder på Børsen og Senior Advisor hos H&B, har valgt seks af årets mest aktuelle, overraskende og originale bøger. God fornøjelse!

Henrik Ørholst Senior Advisor
Management Consultants til København og Aarhus

Brænder du for at rådgive topledelser i førende virksomheder om det vigtigste? Så er du måske vores nye Management Consultant. Vi søger talentfulde dimittender til vores kontorer i København og Aarhus.

Clara Løvegod Office & Recruitment Manager
Sæt ramme om kundeoplevelsen

I H&B har vi udviklet et kundekoncept, som sætter retning og skaber et fælles sprog for den gode kundeoplevelse. Konceptet er blevet til gennem en række projekter, hvor vi har afprøvet elementerne i praksis.

Tomas Lykke Partner
Helle Føns | Senior Management Consultant | H&B | Hildebrandt & Brandi
Helle Føns Senior Management Consultant
Søren Strunk-Sørensen Senior Advisor

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at lære os bedre at kende?