H&B på LinkedIn

[li-company-updates limit='3' company='90822']
Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Selvledelse kræver ledelse – sådan skaber du de optimale rammer

I en tid med usikkerhed og digital ledelse fra distancen er medarbejdere langt mere selvledende end normalt – og som leder kan man ikke i samme grad følge med i, hvordan medarbejderne trives. Dette stiller store krav til medarbejderen om at balancere arbejde og fritid. Og endnu større krav til dig som leder, for det er dit ansvar at skabe de bedst mulige rammer for et effektivt arbejdsliv i hjemmet.

Søren Brandi Managing Partner
Rie Bing Senior Management Consultant
Smagsprøve: Hvem har taget min kaffe?

Tomas Lykkes nye bog ”Hvem har taget min kaffe?” er en letlæselig diskussionsbog ment til at provokere og inspirere virksomheder i deres arbejde med at forbedre kundeoplevelser på teamniveau. Har du ikke allerede sikret dig et eksemplar, er her en oplagt mulighed for at læse dig varm på bogen. Vi håber, du vil nyde første kapitel.

Tomas Lykke Partner
Syv trin til at komme gennem Corona-krisen

Coronavirus er gået fra at være en kinesisk udfordring, som påvirkede verdens supply chains til at være noget, som rammer den globale økonomi med et kølleslag. Derfor er der mere end nogensinde før brug for at holde fokus på at skabe værdi. Vi har samlet vores viden fra tidligere kriser og erfaring fra vores tætte kontakt med toppen af dansk erhvervsliv. Her er syv trin til dig som topleder.

Søren Brandi Managing Partner

Har du lyst til at lære os bedre at kende?