H&B på LinkedIn

Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Hvad skal vi egentlig med strategi?

Du har hørt det før. Verden er under hastig forandring og er blevet mere uforudsigelig. Management-litteraturen er fuld af dommedagsprofetier for eksisterende virksomheder. Strategiske udfordringer kan komme fra giganter som Google, Amazon og Tencent, men også fra to mand i en garage, der får en fiks idé. I alt dette kan man spørge sig selv: Hvorfor overhovedet lave en strategi, når den alligevel skal laves om i morgen?

Søren Brandi Managing Partner
Esben Vinther | Partner | H&B | Hildebrandt & Brandi
Esben Vinther Partner
Senior Advisors til København og Aarhus

Brænder du for at rådgive topledelser i førende danske organisationer om det vigtigste? Er du ambitiøs, passioneret og har du personligt drive? Og kan du levere solide og værdiskabende resultater? Så er du måske vores nye kollega.

Clara Løvegod Office & Recruitment Manager
PMI: Hvordan sikrer du gevinstrealiseringen, når kontrakten er underskrevet?

Når et virksomhedsopkøb er gennemført, begynder arbejdet, der definerer succes eller fiasko – nemlig arbejdet med at integrere virksomhederne.

Søren Brandi Managing Partner
Anders Nørgaard Partner
Ina Dam | Partner | H&B | Hildebrandt & Brandi
Ina Dam Partner
Morten H. Hansen Senior Management Consultant

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at lære os bedre at kende?