H&B på LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 2 Days Agoview on linkedin

  H&B | Hildebrandt & Brandi

  10-ÅRS JUBILÆUM. I denne måned fejrer vi vores kollega Ulrik Plejdrup Christensen, som har været i H&B i 10 år. Ulrik er en værdsat kollega, der altid er klar med et godt råd og højt humør. Ved årsskiftet trådte han ind i rollen som partner, hvor han fortsætter sit gode arbejde med at rådgive topledelser – særligt inden for områderne #transformation, #effektivisering, #commercialexcellence og #digitalisering. Vi ser frem til det fortsat gode samarbejde!

 • 6 Days Agoview on linkedin

  H&B | Hildebrandt & Brandi

  VOKSEVÆRK. Vi er super glade for at have Jens Parbo om bord som vores nye Senior Management Consultant. Jens har en PhD fra DTU og kommer fra en stilling i Deloitte, hvorfra han har stor erfaring med blandt andet optimeringsprojekter. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med dig og lære dig endnu bedre at kende, Jens. Velkommen til! #managementconsulting

 • 8 Days Agoview on linkedin

  H&B | Hildebrandt & Brandi

  VOKSEVÆRK. Mød Kenny Fischer V. Mikkelsen, der netop er startet hos os som Senior Advisor. Kenny kommer med en tung erfaring inden for blandt andet digital transformation og skaleret agilitet. Kenny er allerede i fuld gang på diverse projekter, og vi er meget glade for at have ham med på holdet. Velkommen om bord, Kenny! #managementconsulting

Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
PMI: Hvordan sikrer du gevinstrealiseringen, når kontrakten er underskrevet?

Når et virksomhedsopkøb er gennemført, begynder arbejdet, der definerer succes eller fiasko – nemlig arbejdet med at integrere virksomhederne.

Søren Brandi Managing Partner
Anders Nørgaard Partner
Esben Vinther Partner
Morten H. Hansen Senior Management Consultant
Magasin: Gør familieejerskabet til en fordel

Familieejerskabet er en af de mest betydningsfulde og succesfulde ejerskabsformer – både i Danmark og på globalt plan – men der er stor forskel på, om de familieejede virksomheder formår at udnytte fordelen af ejerskabet på den lange bane.

Søren Brandi Managing Partner
Vicki Juel Isaksen Senior Advisor
Bedre borgeroplevelse til færre midler

Afdelingen Visitation & Bestiller i Lejre Kommune gennemførte i løbet af to år en række forandringer, som fjernede ventelisterne, reducerede sagsbehandlingstiden, øgede borgertilfredsheden, styrkede medarbejdertrivslen og reducerede sygefraværet – alt sammen inden for en markant mindre økonomisk ramme.

Ulrik Møller Christensen Partner

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at lære os bedre at kende?