H&B på LinkedIn

[li-company-updates limit='3' company='90822']
Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Fremtidens fagforening og a-kasse

Hvad er fagforeningerne og a-kassernes samfundsrolle og primære opgave? Hvordan skabes relevante og værdiskabende medlemsoplevelser? Og hvordan skabes organisationer med høj eksekveringskraft? Vi kommer med vores bud.

Mikkel Eriksen Senior Partner
Tomas Lykke Senior Partner
Søren Strunk-Sørensen Senior Advisor
Nikolas Bakke | Senior Advisor | H&B | Hildebrandt & Brandi
Nikolas Bakke Senior Advisor
Kan dine medarbejdere strategien i søvne?

Hvad sker der, når strategien rammer driften? Alt for ofte går arbejdet i stå. Medarbejderne ser strategiarbejdet som ekstraopgaver og har svært ved at inkorporere de nye tankegange og adfærdsmønstre i deres travle hverdag. Et fast taktslag i virksomhedens drift kan skabe overskud til at etablere nye rutiner.

Ulrik Møller Christensen Partner
Annika Kvist Senior Management Consultant
Kristian Laumann Hartlev Management Consultant
Deltids Office Assistant (København)

Brænder du for en alsidig arbejdsdag, og trives du i et dynamisk miljø med mange bolde i luften? Er du selvstændig, kvalitetsbevidst, og er det en del af din naturlige drivkraft at hjælpe til? Sætter du en ære i at have orden i tingene, skabe gode kundeoplevelser, og har du mod på at lære noget nyt og tage fat? Så er det måske dig, vi leder efter.

Helene Brügger Jørgensen HR Assistant

Har du lyst til at lære os bedre at kende?