H&B på LinkedIn

Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Sådan kick-startede Halberg den digitale udviklingsagenda

Danske virksomheder – små som store – står i disse år overfor at digitalisere deres forretninger. Det handler om at udnytte potentialet i ny teknologi til at skabe bedre forretninger. Udviklingen rummer enorme muligheder for alle – og Halberg-koncernen er ingen undtagelse. Koncernen samlede sine selskaber for at sætte fokus på digitalisering og prioritere deres digitale udviklingsprojekter.

Esben Vinther | Partner | H&B | Hildebrandt & Brandi
Esben Vinther Partner
Eksekvering i en kompleks verden – Takten er virksomhedens pulsslag

Sikring af grundtakten i en virksomhed er den vigtigste forudsætning for at sikre hastighed, projektafvikling, tid til innovation, udvikling og eksekvering.

Søren Strunk-Sørensen Senior Advisor
Anders Nørgaard Partner
Lars Andersen Senior Advisor
Der er altid en krise på vej

I 1980 var ØK ikke bare Danmarks største virksomhed. Det var Nordens største – foran Volvo, Nokia og flere andre giganter. I dag hedder en lille del af den verdensomspændende koncern Santa Fe og er en skygge af sig selv. ØK eksisterer ikke længere. Alle virksomheder oplever på et eller andet tidspunkt en krise, hvor dårlige præstationer er så afgørende, at nogle bukker under eller bliver opkøbt, mens andre formår at kæmpe sig tilbage igen.

Tomas Lykke Partner
Henrik Ørholst Senior Advisor

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at lære os bedre at kende?