H&B på LinkedIn

Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Hvordan faciliterer du en forandringsproces i konstant udvikling?

Selv om du har planlagt forandringsprocessen grundigt, vil der stort set altid være behov for at finjustere undervejs. Det må man som forandringsleder aldrig gå i panik over. En justering undervejs kan være både energigivende og synliggøre, at du er modtagelig for input.

Søren Brandi Managing Partner
Anders Nørgaard Partner
Sparekassen Sjælland-Fyn eksperimenterede sig til øget omsætning

Her eksperimenterede medarbejderne sig til nye arbejdsgange. Tilgangen giver sparekassen mulighed for løbende at afprøve nye initiativer og dermed hele tiden udvikle og forbedre driften, men den stiller samtidig store krav til medarbejderne.

Jens Parbo Jensen Senior Management Consultant
Ulrik Møller Christensen Partner
Virksomheden skal fungere som det gode jazzorkester

En virksomheds drift består af en række opgaver, der langt hen ad vejen er forudsigelige og forventelige. Alt kan selvfølgelig ikke planlægges eller forudsiges, men heldigvis kan vi faktisk godt planlægge med det uplanlagte – lidt ligesom i et jazzorkester. Så længe takten er på plads.

Søren Strunk-Sørensen Senior Advisor
Anders Nørgaard Partner
Lars Andersen Senior Advisor

Har du lyst til at lære os bedre at kende?