H&B på LinkedIn

Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Sparekassen Sjælland-Fyn eksperimenterede sig til øget omsætning

Her eksperimenterede medarbejderne sig til nye arbejdsgange. Tilgangen giver sparekassen mulighed for løbende at afprøve nye initiativer og dermed hele tiden udvikle og forbedre driften, men den stiller samtidig store krav til medarbejderne.

Jens Parbo Jensen Senior Management Consultant
Ulrik Møller Christensen Partner
Virksomheden skal fungere som det gode jazzorkester

En virksomheds drift består af en række opgaver, der langt hen ad vejen er forudsigelige og forventelige. Alt kan selvfølgelig ikke planlægges eller forudsiges, men heldigvis kan vi faktisk godt planlægge med det uplanlagte – lidt ligesom i et jazzorkester. Så længe takten er på plads.

Søren Strunk-Sørensen Senior Advisor
Anders Nørgaard Partner
Lars Andersen Senior Advisor
Sidder du fast ved RPA-piloten?

Flere og flere danske virksomheder lukker robotterne ind. Og med god grund, for der er store gevinster at hente – der tales om et automatiseringspotentiale på op imod 40% af alle danske arbejdstimer. Men det kan være svært at komme videre fra de indledende piloter, som ellers viste lovende resultater.

Anders Nørgaard Partner
Mikkel E. Bendixen Senior Advisor
Ina Dam | Partner | H&B | Hildebrandt & Brandi
Ina Dam Partner

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at lære os bedre at kende?