H&B på LinkedIn

    LinkedIn Company Updates

  • Sorry, no posts were received from LinkedIn!
Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Scenariebaseret strategi: Et strategisk værktøj til en uforudsigelig fremtid

Udviklingen er eksponentiel, uforudsigelig og ubarmhjertig. Tilsættes afgørende beslutninger om langsigtede investeringer, oplever mange topledere, at det strategiske arbejde er nærmest overvældende.
Ved at arbejde med scenariebaseret strategi kan udfordringen med strategiske valg til en uforudsigelig fremtid gøres konkret og håndtérbar – og dermed udruste toplederen med en klarere strategisk ledestjerne.

Søren Brandi Managing Partner
Sofie T. Gildsig Senior Management Consultant
Christian Vester Management Consultant
Ny tilgang til eksekvering sikrer AURA bedre kundeoplevelser og halvering af leveringstid

Med en reduktion på over 50% i leveringstid på nye installationer har AURA Fiber med en fælles indsats på tværs af stort set alle dele af organisationen skabt markante resultater for både kunder og medarbejdere på bare tre måneder. Dette vel og mærke uden dedikerede projektressourcer, samtidigt med at driften har kørt i højt gear, og andre projekter har rullet.

Ulrik Møller Christensen Partner
Ina Dam | Partner | H&B | Hildebrandt & Brandi
Ina Dam Partner
Office Assistant til vores kontor i København

Brænder du for en alsidig arbejdsdag, og trives du i et dynamisk miljø med mange bolde i luften? Er du selvstændig, kvalitetsbevidst, og er det en del af din naturlige drivkraft at hjælpe til? Sætter du en ære i at have orden i tingene, skabe gode kundeoplevelser og har du mod på at lære noget nyt og tage fat? Så er det måske dig, vi leder efter.

Simone Witting | HR Assistant | H&B | Hildebrandt & Brandi
Simone Witting HR Assistant

Har du lyst til at lære os bedre at kende?