H&B på LinkedIn

    LinkedIn Company Updates

  • Sorry, no posts were received from LinkedIn!
Vores Grupper
Tag Ansvar for Kunden Her har du mulighed for at give feedback på bogen "Tag Ansvar for Kunden - og invester i din bundlinie". Du kan også rejse centrale diskussionspunkter og bede om input til konkrete problemstillinger.
Videndeling
Sidder du fast ved RPA-piloten?

Flere og flere danske virksomheder lukker robotterne ind. Og med god grund, for der er store gevinster at hente – der tales om et automatiseringspotentiale på op imod 40% af alle danske arbejdstimer. Men det kan være svært at komme videre fra de indledende piloter, som ellers viste lovende resultater.

Anders Nørgaard Partner
Mikkel E. Bendixen Senior Advisor
Ina Dam | Partner | H&B | Hildebrandt & Brandi
Ina Dam Partner
Har du mennesket med i din forandringsvision?

Alle forandringer i en virksomhed påvirker medarbejderne. Og det er samtidig de samme medarbejdere, der skal drive forandringen. At sikre den nødvendige drivkraft bag forandringen stiller krav til at motivere mennesker og sikre, at de forstår, hvilken forandring de står over for, samt hvorfor den er vigtig.

Søren Brandi Managing Partner
Anders Nørgaard Partner
Bøger til sommerferien

Det er snart sommer. Det er derfor tid til at gøre noget der ikke er tid til i hverdagen: Læse nogle flere bøger. Men hvad skal du læse, mens du ligger der på divaneseren med en kold drink? Her er en håndfuld gode forslag fra Henrik Ørholst, som er boganmelder på Børsen og Senior Advisor her hos H&B.

Henrik Ørholst Senior Advisor

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at lære os bedre at kende?