COOP-formand: ”Det er virksomhederne, som har magten og kraften til at skabe forandringer”

Det fyger om ørerne på os med svære spørgsmål, kritiske
temperaturgrænser, nye forbrugerkrav, verdensmål og gode råd. Det er let at blive retningsforvirret og få lyst til at give op på forhånd. Så det vigtigste, du som leder kan gøre i 2022, er at finde ind til kernen af præcis dét, din virksomhed er bedst til – som kan gøre en forskel. Sådan lyder 2022-rådet fra formanden for en af Danmarks største dagligvarekoncerner, COOP.

Årsmagasin 2022: Omstillingen til fremtiden er nu

Nogen mener, at den udvikling, vi nu ser ind i lige nu, vil betyde, at 20’erne vil gå over i historien som ”forretningstransformationernes årti”. I magasinet præsenterer vi en række perspektiver på den grønne omstilling. En udvikling, der rummer enorme udfordringer og fantastiske muligheder.

Perspektiver fra en Top100 Family Business influencer

I november fik vi lejlighed til at mødes med Lise Møller, Director of Family Business Engagement hos IMD i Schweiz. Lise er desuden netop blevet udnævnt til at være blandt verdens Top100 vigtigste Family Business Influencers*, og vi var derfor ivrige efter at høre hendes input på en række af de spændende udfordringer inden for aktivt familieejerskab. 

De, som har styr på relationen, vinder i fremtiden

Et nyt branchestudie giver overblik over kundetilfredsheden inden for Telecom-branchen. Som udgangspunkt ligger den generelt rigtig pænt for alle områderne, så spørgsmålet er, hvad man kan gøre for at være dem, der bliver i toppen eller rykker opad fra ”middelmådig”. Det giver H&B’s specialist i kundeoplevelser sit bud på.

Familievirksomheden er solgt. Hvad nu?

Når en familievirksomhed bliver solgt, skal familien redefinere deres fællesskab og nye identitet som velhavende – eller ligefrem særdeles formuende. Udover det glædelige i det nye økonomiske råderum og det ekstraordinære ved hele bedriften, så kan salget af familievirksomheden også give anledning til en række udfordringer.

Vil du høre mere om, hvad der rører sig i H&B?