da en

Er du klar til at lukke robotterne ind?

For at kunne drive en succesfuld forretning i fremtiden er det vigtigt, at virksomheder bliver fortrolige med robotautomatisering og forbereder sig på de nye arbejdsgange i de administrative funktioner. Virksomheder skal lære at arbejde med robotterne, så de understøtter forretningen og frigiver tid til, at medarbejderne kan koncentrere sig om mere værdiskabende opgaver.

Kom godt i gang med robotautomatisering

I H&B ser vi hver dag, hvordan virksomheder realiserer store gevinster ved at automatisere administrative funktioner – både i form af mere effektive arbejdsgange og større kvalitet i opgaveløsningen, men også ved at skabe bedre kundeoplevelser og øget engagement blandt medarbejderne.

Samtidig ser vi desværre ofte, at effekten af robotautomatisering ikke kan stå mål med de mange ressourcer, som virksomheder bruger på at implementere robotsoftwaren. Rigtigt mange virksomheder går i gang, men formår enten ikke at komme rigtigt fra start, skalere indsatsen eller høste gevinsten.

For at hjælpe virksomheder godt igennem automatiseringsrejsen har NOVARO og H&B teamet op; NOVARO leverer teknikken, mens H&B sikrer en succesfuld implementering og transformation af virksomheden. I nedenstående infografik får du overblik over de ting, du skal være opmærksom på, før du går i gang.

Som noget nyt tilbyder vi også en række kurser i robotautomatisering med fokus på både teknik og transformation. Kurserne henvender sig til forskellige målgrupper – fra de helt nye RPA-brugere til erfarne projektledere og programmører. Se tidspunkt for tilmelding og opstart på her.