da en

Diversitet: Ingen genvej

Marianne Kirkegaard, som er CEO for CSM Bakery Solutions og medlem af bestyrelsen i bl.a. Salling Group, giver her sit bud på fordelene ved diversitet i medarbejderstaben.

“Jeg har i 25 år arbejdet internationalt, og jeg elsker diversitet og fordelene herved – for vi er jo alle sammen forskellige. Nogle er gode til at ’strategize’ og til at være visionære, mens andre er gode til at eksekvere. I nogle kulturer måler man på alting med en masse KPI’er  – i andre gør man ikke.” Siger Marianne Kirkegaard.

“Jeg elsker, at der er så stor en aldersspredning på medarbejderne i USA. Det taler vi ikke om på samme måde i Danmark. I USA er der også høj spredning på alle former for etnicitet.”

Høj diversitet giver et mere kreativt miljø, uanset hvilken type virksomhed det er. Man er ikke nødvendigvis hurtigere til at eksekvere, bare fordi der er meget diversitet, men man er dygtigere til det, fordi man drager på så alsidig en medarbejderstab.

“Vi er så ærlige som danskere, og vi er så direkte – og fra Ringkøbing har jeg min jyske sindighed med. Min far var selvstændig bager, og der var det kroner og ører og lange arbejdsdage. Hvis man ville nyde, så måtte man yde. Det er sundt at gøre sig fortjent.”

Marianne Kirkegaard har fingeren på pulsen. I USA – og i Danmark. Hun er CEO for CSM Bakery Solutions, og hun er medlem af bestyrelsen i bl.a. Salling Group. Marianne er med lige fra udviklingen af en forretningsstrategi til en forsvarlig eksekvering. Hun ved, hvad der skal til, og de mange års karriere i internationale virksomheder har givet hende en stærk ballast.


Se hele interviewet med Marianne Kirkegaard herunder