da en

Analytics Intern til H&B Analytics

H&B Analytics søger en skarp praktikant til efterårssemesteret 2022. Du skal være interesseret i at lære en masse om undersøgelsesdesign, branchestudier og værdiskabende analyser i samarbejde med et stærkt team i Aarhus.

H&B Analytics leverer analyser i verdensklasse via to etablerede brands: H&B | Hildebrandt & Brandi og EPSI Rating Danmark. H&B Analytics er et nyopstartet subbrand til H&B | Hildebrandt & Brandi og derfor en stærk kombination af startup og etableret virksomhed.

Vi sætter en ære i at levere handlingsorienterede indsigter baseret på solide analyser og stærk forretningsforståelse.

Teamet deler kontorfaciliteter med H&B og EPSI, og du vil derfor få din daglige gang i et dynamisk miljø med inspirerende kolleger og sjove samtaler ved frokostbordet.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi dig?

Hos H&B Analytics er vores to primære opgaver at løse projekter for og sammen med management konsulenterne i H&B | Hildebrandt & Brandi og at drive EPSI Rating Danmark.

I H&B regi leverer vi komplekse analyser ifm. strategiske projekter for H&B samt Power BI-rådgivning, undersøgelsesdesign, ad-hoc-analyser og ikke mindst indsigt baseret på en bred vifte af analytiske metoder.

I EPSI Rating Danmark tilbyder vi kundetilfredshedsundersøgelser, branchestudier og en lang række andre stakeholder-analyser for førende virksomheder i Danmark.

For begge virksomheder er det essentielt, at vi ikke bare leverer resultater – vi leverer handlingsorienteret indsigt.  

Vores klienter er typisk store, ambitiøse virksomheder, og vi arbejder i langvarige samarbejder, hvor vi engagerer os i klienternes virkelighed både personligt og fagligt for at matche deres behov og situation.

Vi vokser og søger nu en praktikant, der formår at blande god energi og integritet med høj faglighed.

Som en del af H&B Analytics-teamet skal du:

  • Bidrage på en række analyser
  • Bidrage på opsætning og udvikling af dashboards
  • Bidrage med at styre dataindsamling i et travlt efterår – evt. med ugentlig leverandørkontakt og indføring i, hvordan man håndterer komplekse indsamlinger
  • Indgå i vores udviklingsteam med fokus på nye analysemetoder, processer og tilgange med henblik på at levere handlingsorienteret indsigt til vores kunder

Hvem er du, og hvad søger vi i dig?

Som den ideelle kandidat har du:

  • Interesse i at tage et semesters praktikforløb i forbindelse med din videregående uddannelse på kandidatniveau i efteråret 2022
  • Erfaring med kvantitativ metode i praksis og statistikprogrammer fra studiet eller tidligere jobs (R, SPSS eller lign.)
  • Sans for grundighed, struktur og kvalitet – og evnen til at bringe disse kompetencer i spil for at sikre kvalitet i leverancerne
  • Kendskab til MS Excel og PowerPoint
  • Masser af energi og gå-på-mod og lyst til at lære en masse
  • Sprogkundskaber: Er flydende på både dansk og engelsk

Vi søger en kollega, der er positiv, samarbejdsvillig, fleksibel og fyldt med god energi, så du kan være med til at udvikle og vækste H&B Analytics og EPSI Danmark.

Vi håber at modtage din ansøgning

Du søger jobbet ved at uploade et fyldestgørende CV og andre relevante dokumenter via linket herunder.

Du kan læse mere om os her.

Rekrutteringsprocessen består af to samtaler, og vi kalder til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.